Agrikjop | Randstad

bemanningstjenester for Agrikjøp.

Vi i Randstad er meget stolte av å være en valgt HR-partner for Agrikjøp sine medlemsbedrifter. For å sikre at dere har den fleksibiliten dere behøver i et krevende marked, er vår oppgave å tiltrekke og rekruttere de medarbeidere dere til en hver tid har behov for.

Randstad bidrar til å øke våre kunders konkurransekraft igjennom å finne rett kompetanse og sikre en fleksibel ressursoptimalisering med minimal risiko. Igjennom mer enn 50 år i bransjen og med mer enn 15 års erfaring med å levere HR-løsninger til Agrikjøp sine medlemsbedrifter, har vi opparbeidet oss erfaring med hva som skaper trygghet for dere.

Les mer om avtalen her

"Vi ser frem til å utvikle det gode samarbeidet, etablert igjennom de tidligere avtaleperiodene, videre i årene fremover og vi kommer til å gjøre vårt ytterste for å fremskaffe det antall medarbeidere dere har behov for, til riktig tid og med etterspurt kompetanse og ferdigheter"

- Odd Harald Odnes, kundeansvarlig for Agrikjøp

som din HR-partner hjelper vi deg med:

Personutleie til midlertidige stillinger
Rekruttering til faste stillinger
Støtte i omstillingsprosesser

kontakt oss.

Vi har kontorer over hele Norge og våre dyktige medarbeidere forteller gjerne mer om hvordan Randstad kan hjelpe nettopp deg og din bedrift. Ta kontakt med vårt sentralbord på telefon 400 21 400 eller finn kontaktinfo til ditt lokale kontor via linken under. Vi ser fram til å høre fra deg.

finn ditt lokale kontor

kontakt oss
ba-karusell2.png

midlertidige stillinger.

Har du behov for midlertidig arbeidskraft? Vi har kompetent personell som kan hoppe inn og prestere effektivt på kort varsel. Trykk på linken under for mer informasjon.

les mer

våre tjenester - karusell.jpg

rekruttering til faste stillinger.

Hos oss finner du kompetanse og ressurser som skaper en optimal rekrutteringsprosess. Vi jobber for at vårt samarbeid skal oppleves som trygt og effektivt for alle parter, så vel kandidat som kunde. Trykk på linken under for å lese mer om hvordan vi bistår Agrikjøp sine medlemsbedrifter med rekruttering til faste stillinger.

les mer

omstilling-karusell.jpg

støtte i omstillingsprosesser.

Vårt spesialistselskap, Dfind, er spesialister innen outplacement, individuell prestasjonsutvikling og kompetansekartlegging. Det er mange som forbinder omstilling med ensidig fokus på nedbemanning, men vårt team kan være viktige støttespillere lenge før din bedrift skal gjennom en større omstilling.

 

les mer

workforce360.