Randstad Bygg og Anlegg på Bygg Reis Deg | Randstad

møt randstad bygg og anlegg på bygg reis deg 18.-21. oktober.

18.-21. oktober skal vi stå på stand på BYGG REIS DEG på Norges Varemesse på Lillestrøm. Vi gleder oss til å møte bransjen og håper du vil stoppe innom vår stand D05-16 for en prat. Ønsker du gratis inngang til messen? Se link under for mer informasjon.

test din kunnskap.

Hvor mye vet du om Randstad og bemanningsbransjen? Ta vår raske quiz og bli med i trekningen av en bedre middag for to. 

 

ta quizen her

billett

gratis billett med et klikk.

Ønsker du gratis inngang på BYGG REIS DEG? Gå inn via linken under og registrer deg med kode "VDMOGI". Kos deg på messe og kom gjerne innom vår stand D05-16.

få gratisbillett

ba-karusell2.png

møt randstad bygg og anlegg.

Selv i tider med knapphet på arbeidskraft kan Randstad bistå med den rette kompetansen. Vi hjelper deg å holde prosjektene i gang.

les mer

workforce360

  • det handler ikke bare om CV-en: slik velger du de beste kandidatene
    det handler ikke bare om CV-en: slik velger du de beste kandidatene Hvis de rekrutteringsansvarlige har problemer med å finne ut hvilke kandidater som er best egnet, kan det hende de trenger mer informasjon – informasjon som ikke finnes i en vanlig CV. CV-en er fortsatt en viktig oppsummering av kandidatenes yrkeserfaring, men dagens hyper-oppkoblede miljø gir mye mer informasjon. Her får du noen tips til hvordan du kan finne ut hva som finnes på nett.
  • dette kan være årsaken til at medarbeiderne dine slutter.
    dette kan være årsaken til at medarbeiderne dine slutter. Er du ute etter de beste medarbeiderne på markedet? Mange av dem er allerede hos deg,men hvordan sørger du for at de er fornøyde? De beste medarbeiderne kan bli i bedriften i mange år eller hele tiden se etter nye muligheter, slik at de slutter etter kun kort tid. Hvordan kan du sørge for at de beste medarbeiderne forblir hos deg? Du bør ta en grundig titt på hvordan bedriften anerkjenner og engasjerer medarbeiderne.
  • vær kreativ for å finne kreative kandidater.
    vær kreativ for å finne kreative kandidater. Som arbeidsgiver har du lest gjennom utallige CV-er, og de blir bare mer og mer like. Det kan være en utfordring å finne kandidatene som skiller seg ut, men du vet at de riktige personene har unike egenskaper som vil hjelpe bedriften med å løse problemer, engasjere medarbeiderne sine og styrke bedriftskulturen. Så hvordan kan du lokke de riktige kandidatene til din bedrift? Ta en titt på disse enkle tipsene for å få bedre resultater