randstad care rekruttering.

Randstad Care ble medlem i Norway Health Tech for å være en støttespiller innen ansettelser for medlemsbedriftene. Randstad Care er en avdeling i Randstad-konsernet, som er spesialisert på rekruttering til stillinger i life-science og helsesektoren. 

Vi som jobber i Randstad Care har relevant faglig utdannelse og yrkeserfaring fra bransjen, 

derfor kan vi raskt forstå hvilke faglige kvalifikasjoner dere ser etter. Via vårt nettverk finner vi rett person med både de faglige, erfaringsmessige og personlige egenskapene dere trenger. 

 

Som medlem i Norway Health Tech kan vi tilby dere:

  • Gode betingelser på en full rekrutteringsprosess.

  • Hjelp og støtte i deler av rekrutteringsprosessen. Det kan være screening, tester, second opinion på kandidater, utarbeiding av annonsetekst eller andre ting vi kan hjelpe med.

  • Konsulenthjelp. Det er ikke alltid slik at en tidligere ansatt bør erstattes med en tilsvarende funksjon. Kanskje det er oppstått behov for å utvide arbeidsstokken, men stillingstittel og konkret funksjon er ikke kartlagt. Vi hjelper med å kartlegge behov og definere roller.

  • Ønsker dere å rekruttere selv? Vi er opptatt av kvalitet. Som medlem av Norway Health Tech gir vi gratis veiledning til deg som ønsker å gjøre prosessen selv. Hvilke verktøy trenger du? Hvordan utføre strukturerte intervjuer? Når er det lurt å teste kandidater? Hvordan følger jeg best opp søkere for å beholde dem gjennom hele prosessen? Dette og mye mer kan vi gi veiledning i for å sikre en ansettelsesprosess som oppleves bra for begge parter. 

  • Innleie av arbeidskraft. I vårt nettverk har vi mange dyktige folk som enten ser etter muligheter eller som ønsker å være uavhengige konsulenter. Via Randstad Care kan du leie kompetent arbeidskraft. Dette kan være pga. økt behov i perioder, vikariater eller andre uforutsette hendelser som gjør at dere trenger flere hender raskt. 

Hvorfor benytte Randstad Care?

  • Det er kanskje ikke alltid så vanskelig å finne gode personer, men det er tidkrevende. Vi svarer alle søkerne, vi gjør screeningintervjuer, vi gir avslag. Vi sørger for at alle får et godt svar. Vi kan stille tøffe spørsmål og presse kandidaten

  • Det er mange fallgruver når det gjelder rekruttering. Randstad Care har erfaringen og kompetansen for å unngå disse. Randstad har egen juridisk avdeling som hjelper til dersom det skulle være behov for dette. 

  • Vi snakker med selskaper og kandidater hver dag og vet hva som finnes i markedet.

  • Vi kan Life-Science og helse!

dna string

jobb som lege gjennom randstad