randstad employer brand research 2019.

Randstad Employer Brand Award gikk av stabelen 25. april 2019. Vil du lese mer om arrangementet og få vite hvem som ble kåret til Norges mest attraktive arbeidsgiver? Klikk på linken under.

hvem er norges mest attraktive arbeidsgivere?

Randstad Employer Brand Research er en undersøkelse utført av Randstad i 32 land i over 15 år. I 2019 er første gang undersøkelsen gjennomføres i Norge. Totalt er det 200 000 respondenter i hele verden, og vi ser på over 4000 selskaper. Med dette dekker vi 75 % av den globale økonomien.

På arrangementet vil du møte norske HR-ledere og beslutningstakere fra de største selskapene i landet. I tillegg til å få muligheten til å knytte mange gode kontakter, vil du også få god innsikt om employer branding og hvilke trender som kommer til å påvirke både norsk og internasjonalt arbeidsmarked i årene som kommer.

I tillegg til å stille spørsmål til norske arbeidsgivere om employer branding relaterte emner vil Randstad Employer Brand Research kåre Norges mest attraktive arbeidsgiver. Undersøkelsen er gjennomført av TNS Kantar, og vi snakket med et stort utvalg nordmenn i alderen 18-65 med lik fordeling mellom begge kjønn. Selve undersøkelsen for 2019 ble gjennomført i januar.

Kveldens konferansier er Anne Lindmo, og årets hovedtaler er Lucy Adams, tidligere HR-leder i BBC i London, og nå leder av Disruptive HR. Høydepunktet under arrangementet er utdelingen av pris for Norges mest attraktive arbeidsgiver. Arrangementet åpner dørene kl 16.00 og varer til 19.00.

konferansier, anne lindmo 

Anne Lindmo

Anne Lindmo er en kjent og kjær programlederprofil, som i flere år har vært en av NRK sine mest kjente fjes. Hun har vært ansatt i NRK siden 1994, og har blant annet ledet programmer som Store Studio, Sommeråpent og Spelemannsprisen. Siden 2012 har hun ledet sitt eget talkshow, Lindmo på NRK1. Hun har vunnet Gullruten hele 5 ganger som programleder. Anne har også vunnet Seerprisen og Arne Hestenes sin Journalistpris. 

foredragsholder, lucy adams

Lucy Adams

Dagens hovedinnlegg vil holdes av Lucy Adams, tidligere HR-leder i BBC i London, og nå leder av Disruptive HR. Lucy har hatt rollen som HR-leder på toppnivå i Storbritannia over en årrekke før hun dannet sitt eget selskap, Disruptive HR. Hun er en inspirerende og ettertraktet foreleser som snakker om sin erfaring fra HR-arbeid både på et strategisk og operasjonelt plan. Hennes praktiske innfallsvinkel, og målsetning er å "put the human back into Human Resources". Dette blir en lærerik sesjon som mange beslutningstakere og HR-ledere vil kunne kjenne seg igjen i.

foredragsholder, eivind bøe

Eivind Bøe

Daglig leder i Randstad, Eivind Bøe, har lang erfaring fra topplederroller i Norsk næringsliv, og har i snart 20 år ledet ulike selskaper som Ramirent, Dekk1, OneCo Techonolgies og sist Proffice, som etterhvert ble kjøpt av Randstad. Bøe har gjennom sin lange karriere kjent på kroppen flere av utfordringene knyttet til rekruttering og employer branding, og vil presentere hovedrapporten Randstad Employer Branding Research. 

program.

sted: Sentralen, Øvre Slottsgate 3

15:45 – Dørene åpnes

16:00 – Mingling

17:00 – Program starter fra scenen

  • Intro Anne Lindmo
  • Presentasjon av rapport – Eivind Bøe
  • Ekstern foredragsholder – Lucy Adams
  • Award – REBR 2019

19:00 – Avslutning av formelt program

Arrangementet er for deg som jobber som HR-leder og beslutningstaker.