randstad employer brand research 2020.

På årets arrangement, som finner sted på Sentralen 26. mars, vil du møte norske HR-ledere og beslutningstakere fra de største selskapene i landet. I tillegg til å få muligheten til å knytte mange gode kontakter, vil du også få god innsikt om employer branding og hvilke trender som kommer til å påvirke både norsk og internasjonalt arbeidsmarked i årene som kommer.

Foruten å stille spørsmål til norske arbeidsgivere om employer branding-relaterte emner, vil Randstad Employer Brand Research kåre Norges mest attraktive arbeidsgiver 2020. Undersøkelsen er gjennomført av TNS Kantar, og vi har snakket med et stort utvalg nordmenn i alderen 18-65 år, med lik fordeling mellom begge kjønn. Selve undersøkelsen for 2020 ble gjennomført i januar.

Kveldens konferansier er Anne Lindmo, og årets hovedtaler vil bli annonsert snarlig. Høydepunktet under arrangementet er utdelingen av pris for Norges mest attraktive arbeidsgiver. Arrangementet åpner dørene kl 16.00 og varer til 19.00.

 

konferansier, anne lindmo

Anne Lindmo

Anne Lindmo er en kjent og kjær programlederprofil, som i flere år har vært en av NRKs mest kjente fjes. Hun har vært ansatt i NRK siden 1994 og har blant annet ledet programmer som Store Studio, Sommeråpent og Spelemannsprisen. Siden 2012 har hun ledet sitt eget talkshow, Lindmo, på NRK1. Hun har vunnet Gullruten hele 5 ganger som programleder. Anne har også vunnet Seerprisen og Arne Hestenes sin Journalistpris.  

 

foredragsholder, jan ketil arnulf

 

«Heroiske ledere og heroiske kandidater – for godt til å være sant?»

Jan Ketil Arnulf er professor i organisasjonspsykologi ved Handelshøyskolen BI. Der jobber han til daglig som Dean Executive, det vil si faglig leder for BIs etter- og videreutdanningsprogrammer. Arnulf har lang erfaring med lederutvikling i både inn- og utland, spesielt i Kina der han har arbeidet i flere år. Han har en doktorgrad i ledergrupper, og er spesialist i arbeids- og organisasjonspsykologi så vel som klinisk psykologi. Hans siste bokutgivelse hadde tittelen «En kultur kalt ledelse», som handler om lederutvikling i globale sammenhenger.

foredragsholder, eivind bøe

Eivind Bøe

Eivind Bøe er daglig leder for Randstad i Norge, noen han har vært siden oppkjøpet av Proffice i 2016. Han har en spesiell interesse for enkeltmennesket arbeid i den digitale tidsalderen vi er inne i. Verdiene av at alle får muligheten i arbeidslivet og viktigheten av rett arbeid til rett person, er hans hovedmotivasjon. Eivind har også bred næringslivserfaring som konsulent, toppleder for blant annet Evry, Ramirent og Siemens. Eivind er utdannet siv. øk fra NHH, operativ offiser fra Sjøkrigsskolen og har tilleggsutdannelse fra Harvard, Oxford og London Business School.

program.

sted: Sentralen, Øvre Slottsgate 3, Oslo

15:45 – Dørene åpnes

16:00 – Mingling

17:00 – Program starter fra scenen

  • Intro Anne Lindmo
  • Presentasjon av rapport – Eivind Bøe
  • Ekstern foredragsholder – Jan Ketil Arnulf
  • Award – REBR 2020

19:00 – Avslutning av formelt program

Arrangementet er for deg som jobber som HR-leder og beslutningstaker.