Evaluering | Randstad

frokostseminar organisasjoner i endring.

Vi håper frokostseminaret 10. april var nyttig og vi håper å kunne tilby flere spennende frokostseminarer, med aktuell og relevant tematikk, også ved en senere anledning. Trykk på linken under for å laste ned presentasjonen.

last ned presentasjonen her

Vi hadde også blitt veldig takknemlig om du kunne brukt 2 minutter på å svare på noen spørsmål om seminaret.

gi oss din tilbakemelding

Ønsker du å vite mer om hva Randstad kan hjelpe deg og din virksomhet med? Våre dyktige medarbeidere vil gjerne høre fra deg.

epost: info@randstad.no
telefon: +47 400 21 400

Du finner oss også på sosiale medier (Facebook, LinkedIn, Instagram og YouTube) som Randstad Norway.

bli med på laget

våre løsninger.

Vi hjelper mennesker og organisasjoner å nå sitt fulle potensiale. Se hvordan vi kan hjelpe din virksomhet framover.

 

våre tjenester

fagområder - karusell.jpg

på jakt etter kompetanse?

Vår suksess er basert på vår unike evne til å finne de rette menneskene til din virksomhet. Gjennom bemanning og rekruttering kan vi hjelpe deg innenfor de fleste fagområder.

våre fagområder

workforce360

  • det handler ikke bare om CV-en: slik velger du de beste kandidatene
    det handler ikke bare om CV-en: slik velger du de beste kandidatene Hvis de rekrutteringsansvarlige har problemer med å finne ut hvilke kandidater som er best egnet, kan det hende de trenger mer informasjon – informasjon som ikke finnes i en vanlig CV. CV-en er fortsatt en viktig oppsummering av kandidatenes yrkeserfaring, men dagens hyper-oppkoblede miljø gir mye mer informasjon. Her får du noen tips til hvordan du kan finne ut hva som finnes på nett.
  • dette kan være årsaken til at medarbeiderne dine slutter.
    dette kan være årsaken til at medarbeiderne dine slutter. Er du ute etter de beste medarbeiderne på markedet? Mange av dem er allerede hos deg,men hvordan sørger du for at de er fornøyde? De beste medarbeiderne kan bli i bedriften i mange år eller hele tiden se etter nye muligheter, slik at de slutter etter kun kort tid. Hvordan kan du sørge for at de beste medarbeiderne forblir hos deg? Du bør ta en grundig titt på hvordan bedriften anerkjenner og engasjerer medarbeiderne.
  • vær kreativ for å finne kreative kandidater.
    vær kreativ for å finne kreative kandidater. Som arbeidsgiver har du lest gjennom utallige CV-er, og de blir bare mer og mer like. Det kan være en utfordring å finne kandidatene som skiller seg ut, men du vet at de riktige personene har unike egenskaper som vil hjelpe bedriften med å løse problemer, engasjere medarbeiderne sine og styrke bedriftskulturen. Så hvordan kan du lokke de riktige kandidatene til din bedrift? Ta en titt på disse enkle tipsene for å få bedre resultater