Oslo15122017 | Randstad

hvordan håndtere ansatte med rus- eller spillavhengighet.

Oslo 15.12.2017

Avhengighet er en utfordring som stadig tar nye former, og kan omfatte alt fra alkoholmisbruk til spillproblematikk. Problemstillingene er mange, og få arbeidsgivere har utviklet gode rutiner for håndtering av dette. På dette seminaret vil derfor noen av Norges mest erfarne innen dette området sette fokus på disse utfordringene, og bidra til økt bevissthet og kompetanse blant arbeidsgivere på et viktig og utfordrende område.

velkommen.

Sammen med Akan og SANDS inviterer vi til frokostseminar i SANDS sine lokaler i Cort Adelers gate 33. Temaet er håndtering av ansatte med rus- eller spillavhengighet. Vi håper å se deg der. Vel møtt.

Tid: 15.12.2017 kl. 08.00
Sted: Cort Adelers gate 33, 0254 Oslo
Pris: GRATIS

Påmeldingsfrist 13. desember

meld deg på

seminar - illustrasjon

program.

08.30:   Frokost
09.00:   Lederrollen og grunnleggende byggesteiner i ledelse og teamarbeid v/ Jøri Gytre Horverak
09.45:   Diskusjon og refleksjon

Ønsker du å delta? Ta kontakt med din kontaktperson i Randstad Bergen for påmelding.

Vi er så heldige å få besøk av Jøri Gytre Horverak som vil sørge for faglig påfyll.

Jøri Gytre Horverak er daglig leder i Sense PKT AS:

Horverak er utdannet klinisk psykolog med doktorgrad innen feltet organisasjonspsykologi. Hun har en tidligere utdannelse fra Forsvaret/Hæren. Horverak har lang erfaring med arbeid knyttet til leder- og organisasjonsutvikling for små og store, private og offentlige bedrifter. Hun har også arbeidet med krisehåndtering, seleksjon til sikkerhetskritiske yrker, og tilrettelegging for produktivt teamarbeid i multikulturelle organisasjoner. Etter 5,5 år i USA sammen med mann og tre barn, etablerte hun Psykologfellesskapet Sense Psykologi & Konsulenttjenester AS. Her arbeider hun både som klinisk psykolog (terapeut) og som organisasjonspsykolog. Hun har spesialisert seg innen internasjonalisering og global mobilitet.

Vi gleder oss og håper du vil bli med!

Meld deg på ved å sende mail til din kontaktperson i Randstad Bergen.

(Nærmeste parkering er Klostergarasjen eller parkeringshuset ved Tinghuset)