administrasjonsmedarbeider

camilla guttormsen, randstad
omfang
vikariat
søk nå

om stillingen

arbeidsgiver
Randstad AS
arbeidssted
tromsø, troms og finnmark
kategori
Administrasjon, kontor og HR
sektor
Privat
omfang
vikariat
stilling
Fulltid
kontakt
camilla guttormsen
e-post
camilla.guttormsen@randstad.no
søknadsfrist
Snarest
søk nå

stillingsbeskrivelse

Ønsker du å jobbe innen kontor og administrasjon?

Ønsker du å jobbe innen administrasjon og HR? 

Vi ser at etterspørselen blant våre kunder øker, og ser dermed etter deg som har relevant utdanning eller erfaring fra administrativt arbeid og trives med pc som arbeidsverktøy.

Gjennom oss kan det både være aktuelt med kortere oppdrag eller lengre vikariater.
 

Hvorfor jobbe hos oss?

Vi samarbeider med flere anerkjente og solide bedrifter som tilbyr grundig opplæring og hyggelige arbeidsmiljø. Vi i Randstad sikrer deg gode arbeidsforhold, muligheten til utvikling og læring, samt støtte gjennom en rådgiver. Ved hjelp av jevnlig oppfølging jobber vi for å sikre din trivsel og at du blir tatt godt imot i din nye jobb.

Gjennom likebehandlingsprinsippet vil vil også sørge for at du får den samme lønnen som om du ble direkte ansatt hos bedriften. Hos oss vil du være trygg og godt tatt vare på. Du kan få spennende erfaring, påfyll til CV og ikke minst to referanser gjennom den ene jobben. 

Vi ser etter deg som: 
  • Har utdannelse eller erfaring innen administrasjon
  • Er punktlig og pliktoppfyllende
  • Motivert og engasjert
  • Har gode norskkunnskaper, skriftlig og muntlig
Som vikar i Randstad blir du en del av verdens største HR- og rekrutteringsselskap.

Er du den vi ser etter?

Da håper vi å motta din CV og en kortfattet søknad snarest.

Alle søknader må gjennom Randstad sin søkeportal for å bli vurdert. Eventuelle spørsmål kan rettes til bemanningsrådgivere i Randstad, Torgrim Sollid eller Camilla Guttormsen
 

Om arbeidsgiver

Randstad er den globale markedslederen innen HR-service tjenester. Vi hjelper mennesker og virksomheter med å realisere sitt fulle potensial. Dette gjør vi ved å kombinere kraften i dagens teknologi med vår brennende interesse for mennesker. Dette kaller vi Human Forward.I 2019 hjalp vi mer enn to millioner kandidater med å finne en meningsfylt jobb hos en av våre 280 000 kunder. I tillegg ga vi opplæring til mer enn 350 000 mennesker. Randstad har en tilstedeværelse i 38 land over hele verden, og har en topp-tre markedsposisjon i halvparten av disse. I 2019 hadde Randstad i gjennomsnitt 38 280 egne ansatte og en omsetning på 23,7 mrd Euro. Randstad ble etablert i 1960 og har hovedkontor i Diemen i Nederland. Randstad N.V. er notert på NYSE Euronext. For mer informasjon, se www.randstad.com og www.randstad.no