allmennlege

tone cecilie hansen, randstad
omfang
contract
søk nå

om stillingen

arbeidsgiver
Randstad Care As
arbeidssted
sandvika, viken
kategori
Helse
sektor
Privat
omfang
contract
stilling
Deltid
kontakt
tone cecilie hansen
telefon
+4746966610
e-post
tone.hansen@randstad.no
søknadsfrist
07.07.2021
søk nå

stillingsbeskrivelse

Ønsker du en deltidsstilling som bedriftslege

Søker lege til privat aktør  som har drevet bedriftshelsetjeneste siden 1982 og har bred erfaring fra mange bransjer med ulike problemstillinger og utfordringer. Kunder er alt fra store industribedrifter til mindre håndverksbedrifter. Bedriftshelsetjenesten tilrettelegges etter det den enkelte bedrift er pålagt i henhold til Arbeidstilsynets regler og instrukser.
                                                                                       
Til daglig jobber en lege, en legesekretær og en fysioterapeut på kontoret i Sandvika, men de har også sykepleier, yrkeshygeniker og psykolog ved behov. 
 De har ca 10 helsekontroller pr dag og har på ettermiddagen åpent for konsultasjoner for sine bedriftskunder. Det er ikke eget laboratorium på kontoret, men alle prøver  sendes daglig til analyse hos Fürst Laboratorium. De foretar EKG, spirometri, audiometri og tonometri. I enkelte bedrifter foregår helsekontrollene ute i bedriften.
I tillegg deltar de på AMU-møter, deltar/arrangerer HMS-aktiviteter, bistår i oppfølging av sykefravær og annet arbeidsmedisinsk ved behov.


Arbeidsoppgaver
Stillingen består i hovedsak av helsekontroller og enklere konsultasjoner for pasienter/kunder som
har denne bedriften som sin bedriftshelsetjeneste.

Kvalifikasjoner
 full norsk autorisasjon som lege
 relevant samfunnsmedisinsk eller klinisk erfaring.
god kommunikasjons- og samarbeidsevne
 liker samhandling med andre i team
 engasjert, tydelig og utviklingsorientert
 

Om arbeidsgiver

Randstad er den globale markedslederen innen HR-service tjenester. Vi hjelper mennesker og virksomheter med å realisere sitt fulle potensial. Dette gjør vi ved å kombinere kraften i dagens teknologi med vår brennende interesse for mennesker. Dette kaller vi Human Forward.I 2019 hjalp vi mer enn to millioner kandidater med å finne en meningsfylt jobb hos en av våre 280 000 kunder. I tillegg ga vi opplæring til mer enn 350 000 mennesker.Randstad har en tilstedeværelse i 38 land over hele verden, og har en topp-tre markedsposisjon i halvparten av disse. I 2019 hadde Randstad i gjennomsnitt 38 280 egne ansatte og en omsetning på 23,7 mrd Euro. Randstad ble etablert i 1960 og har hovedkontor i Diemen i Nederland. Randstad N.V. er notert på NYSE Euronext. For mer informasjon, se www.randstad.com og www.randstad.no