bemanningsrådgiver

cathrine torsvik, randstad
omfang
fast
søk nå

om stillingen

arbeidsgiver
Randstad Norway AS
arbeidssted
hagan, viken
kategori
Administrasjon, kontor og HR
sektor
Privat
omfang
fast
stilling
Fulltid
kontakt
cathrine torsvik
telefon
+4740021569
e-post
cathrine.torsvik@randstad.no
søknadsfrist
snarest
søk nå

stillingsbeskrivelse

Har du bakgrunn fra logistikk, lager eller produksjon og ønsker å jobbe med bemanningsplanlegging og rekruttering?

Randstad jobber med bemanning og rekruttering av personell. Nå skal vi styrke et av teamene våre, som jobber eksklusivt mot en av våre største kunder, og søker derfor bemanningsrådgiver som liker å ta ansvar og sørge for gode leveranser. 

Vi bemanner kundens lager, produksjon og distribusjon. Volumet på antall innleide medarbeidere er høyt og vår viktigste jobb er å sørge for at de ulike avdelingene har riktig bemanning året rundt. Vi samarbeider så tett med kunden at vi har eget kontor hos dem på Gjelleråsen.

Vi tilbyr: 

  • Inkluderende og uformelt miljø med humor og takhøyde. 
  • Høy trivsel og en ledelse som er opptatt av å passe på deg som jobber for oss.
  • Faglig utvikling med ulike kurs gjennom året. 
  • Vi tilbyr god onboarding, god lønn og god bonusordning. 
  • Svært god pensjon og helseforsikring.
  • Div. rabattavtaler på trening, hotell, fritid o.l.
  • Muligheten til å jobbe for et av verdens største selskaper i en rolle som er både utviklende og utfordrende. 
Vi tror du er: 
Denne stillingen er midt i blinken for deg med bakgrunn fra logistikk/lager eller produksjon. Har du også jobbet med effektiv planlegging, koordinering og rekruttering av personell er du vår drømmekandidat. Det er ønskelig med bachelorgrad, men ikke et krav.

Det er nok en fordel om du liker at dagene kan være litt hektiske, og har stor arbeidslyst og pågangsmot. Da vil du trives i teamet vårt. Det er en fordel at du som søker er fleksibel da ingen dager er like. Telefonen ringer mye i høysesongene, så du liker å få ting gjort og er på tilbudssiden. 

Er du positivt og engasjert vil du oppleve at dette er en jobb som gir deg mye. Her kan du være med og utvikle både rollen og deg selv. Samtidig vil du være en nøkkelperson både for Randstad og for vår kunde. 

En dag hos oss: 
Tina vil være en av dine nærmeste kolleger. Hun kan fortelle følgende om jobben sin: 
 “Vi har det mye gøy på jobben! Dagene er aldri like. De er hektiske, varierte og utfordrende og jeg lærer mye hver eneste dag. Jeg har personalansvar for våre utleide medarbeidere som ofte besøker meg på kontoret på Gjelleråsen. Hver uke deltar jeg på ulike avdelingers planleggingsmøter hvor jeg får innsikt i deres produksjon- og logistikk- planer. Jeg koordinerer bemanningen fremover sammen med teamet. 

En viktig del av min jobb er å ta vare på våre utleide medarbeidere, intervjue og onboarde nye medarbeidere og sørge for at vi har gode kandidater som kan stå klar til å ta oppdrag som lagermedarbeidere, produksjonsmedarbeider og sjåfører ved behov. 

Jeg er glad i å møte folk, koordinere og planlegge. Hos oss er det takhøyde og tett samarbeid som gjør at vi lykkes. Her kjeder man seg aldri”.
 

Har du spørsmål? send meg gjerne en melding, mail eller ring meg på tlf 400 21 569

Noe for deg? Søknad sendes til cathrine.torsvik@randstad.no 

Arbeidssted: Gjelleråsen (fortrinnsvis)

Søknadsfrist: så snart som mulig, vi behandler søknader fortløpende


 

Om arbeidsgiver

Randstad er den globale markedslederen innen HR-service tjenester. Vi hjelper mennesker og virksomheter med å realisere sitt fulle potensial. Dette gjør vi ved å kombinere kraften i dagens teknologi med vår brennende interesse for mennesker. Dette kaller vi Human Forward.I 2019 hjalp vi mer enn to millioner kandidater med å finne en meningsfylt jobb hos en av våre 280 000 kunder. I tillegg ga vi opplæring til mer enn 350 000 mennesker. Randstad har en tilstedeværelse i 38 land over hele verden, og har en topp-tre markedsposisjon i halvparten av disse. I 2019 hadde Randstad i gjennomsnitt 38 280 egne ansatte og en omsetning på 23,7 mrd Euro. Randstad ble etablert i 1960 og har hovedkontor i Diemen i Nederland. Randstad N.V. er notert på NYSE Euronext. For mer informasjon, se www.randstad.com og www.randstad.no