business area manager

sara göthe, randstad
omfang
fast
søk nå

om stillingen

arbeidsgiver
Randstad Norway AS avd Ålesund
arbeidssted
ålesund, møre og romsdal
kategori
Administrasjon, kontor og HR
sektor
Privat
omfang
fast
kontakt
sara göthe
telefon
+4797671118
e-post
sara.gothe@randstad.no
søknadsfrist
03.06.2022
søk nå

stillingsbeskrivelse

Vil du bli vår neste leder og utvikle avdelingen ytterligere?

Er det du som skal ta Randstad Ålesund til nye høyder?

Bemanningsbransjen er inne i en svært spennende periode med et arbeidsmarked som virkelig er i bevegelse. For oss i Randstad betyr det gode tider. Nå søker vi etter en inspirerende og engasjert leder til å overta stafettpinnen som teamleder for vårt kontor i Ålesund.

Som teamleder i Ålesund vil du lede et team på 4 drevne og svært dyktige rådgivere. Avdelingen leverer rekrutterings- og bemanningstjenester i hele Møre og Romsdal og har et godt omdømme i regionen. Hos oss møter du et profesjonelt og ambisiøst miljø, der det likevel er god takhøyde og godt med rom for humor og latter.

I tillegg til å være en viktig del av den operative leveransen til våre kunder vil dine arbeidsoppgaver være blant annet:

 • fullt resultat- og personalansvar
 • salg av bemannings- og rekrutteringsløsninger
 • opplæring og utvikling av medarbeidere
 

Hvem vi ser etter

For å lykkes i denne rollen tror vi du har ledererfaring, er god på salg og sulten på å oppnå gode resultater. Det menneskelige aspektet i en rekrutteringsprosess er svært viktig for oss i Randstad og vi håper derfor at du liker å jobbe med mennesker, slik som resten av oss. Vi tror du er opptatt av kvalitet og vet hva som skal til for å lykkes i et marked i stadig endring. Det er nok også ganske sikkert at du lykkes aller best som leder hos oss om du er initiativrik og en god nettverks- og relasjonsbygger.

I Randstad vet vi at superhelter ikke finnes og vi forventer heller ikke at du er en, men vi tror du trives når du har mye å gjøre. Vi synes også det er aller best om du kan kjenne deg igjen i våre verdier: to know, to serve, to trust, striving for perfection og simultaneous promotion of all interests (Hva som egentlig ligger i disse skal vi fortelle deg når vi møtes)
 

Hva vi tilbyr

Hos oss vil du bli en del av verdens største HR-selskap, med kollegaer over hele landet og verden. Det betyr en stødig organisasjon i ryggen, godt etablerte prosesser og solide stabs- og støttefunksjoner. Du vil få en god onboarding inn i teamlederrollen og bli en del av et godt nettverk for samarbeid og kompetansedeling med øvrige teamledere i selskapet. I tillegg kan vi skilte med:

 • god opplæring og spennende utviklingsmuligheter
 • lederutviklingsprogram
 • mulighet for relevant kursing og sertifiseringer
 • helseforsikring fra Storebrand
 • svært gunstig aksjesparingsprogram
 • diverse bedriftsavtaler
 • flotte kontorer i Keiser Wilhelms gate
 • ordentlig trivelige kollegaer :)

Klar til å trykke på søk-knappen?

Vi vet det er travle dager og at det å søke jobb kan være tidkrevende. Vi ønsker oss derfor ingen lange avhandlinger. En kortfattet søknad som forteller hvorfor du ønsker å jobbe sammen med oss og en oppdatert CV er alt som trengs. Og lurer du på noe, så er du selvsagt hjertelig velkommen til å slå på tråden eller sende oss en mail.

 

 

 


 

Om arbeidsgiver

Randstad er den globale markedslederen innen HR-service tjenester. Vi hjelper mennesker og virksomheter med å realisere sitt fulle potensial. Dette gjør vi ved å kombinere kraften i dagens teknologi med vår brennende interesse for mennesker. Dette kaller vi Human Forward.I 2021 hjalp vi mer enn to millioner talenter med å finne en meningsfylt jobb hos en av våre 280 000 kunder. I tillegg ga vi opplæring til mer enn 350 000 mennesker. Randstad har en tilstedeværelse i 38 land over hele verden, og har en topp-tre markedsposisjon i halvparten av disse. I 2021 hadde Randstad i gjennomsnitt 39 530 egne ansatte og en omsetning på 24,6 mrd Euro. Randstad ble etablert i 1960 og har hovedkontor i Diemen i Nederland. Randstad N.V. er notert på NYSE Euronext. For mer informasjon, se www.randstad.com og www.randstad.no