butikk- og lagermedarbeider

torgrim sollid, randstad
omfang
vikariat
søk nå

om stillingen

arbeidsgiver
Randstad AS
arbeidssted
alta, troms og finnmark
kategori
Lager, transport og logistikk
sektor
Privat
omfang
vikariat
stilling
Fulltid
kontakt
torgrim sollid
telefon
+4790985802
e-post
torgrim.sollid@randstad.no
søknadsfrist
22.06.2022
søk nå

stillingsbeskrivelse

Vikariat hos en solid internasjonal merkevare?

Ønsker du vikariat hos en solid internasjonal aktør?

På vegne av kunde søker vi deg som har erfaring fra lager og/eller butikkdrift fra før.

Med varighet til over fellesferien og mulighet for forlengelse er dette absolutt en mulighet for å få verdifull erfaring innen både lager og butikk.

De daglige arbeidsoppgavene vil blant annet bestå av:
  • mottak og utlevering av varer
  • varepåfylling i butikk
  • bistå kunder i butikk
  • utkjøring av varer til kunder eksternt

Ideelt sett har du både truckførerbevis T1-T4 og førerkort klasse B/BE, men dersom du bare har én av delene er vi også veldig interessert i å høre fra deg.

Opplæring på varesortementet og arbeidsoppgaver vil selvfølgelig bli gitt, men det er viktig at du som person føler deg trygg i møter med kunder.

Av andre egenskaper vi ser etter håper vi at du:
  • Er en person med godt humør
  • At du evner å se arbeid som trengs å gjøres
  • Er punktlig


Hvorfor vurdere oss?

Det er mange fordeler med å jobbe gjennom oss som bemanningsbyrå. Vi samarbeider med flere anerkjente og solide bedrifter som tilbyr grundig opplæring og hyggelige arbeidsmiljø. Vi i Randstad sikrer deg gode arbeidsforhold, muligheten til utvikling og læring, samt støtte gjennom en rådgiver. Ved hjelp av jevnlig oppfølging jobber vi for å sikre din trivsel og at du blir tatt godt imot i din nye jobb.

Gjennom likebehandlingsprinsippet vil vil også sørge for at du får den samme lønnen som om du ble direkte ansatt hos bedriften. Hos oss vil du være trygg og godt tatt vare på. Du kan få spennende erfaring, påfyll til CV og ikke minst to referanser gjennom den ene jobben. 

Ved hjelp av vårt nettverk i næringslivet kan en jobb gjennom oss åpne nye dører for deg som ønsker en jobb innen administrasjon, HR eller lignende. Som vikar i Randstad blir du en del av verdens største HR- og rekrutteringsselskap.

Er du den vi ser etter? Da håper vi å motta din CV og en kortfattet søknad snarest.

Alle søknader må gjennom Randstad sin søkeportal for å bli vurdert. Eventuelle spørsmål kan rettes til bemanningsrådgivere i Randstad, Torgrim Sollid eller Camilla Guttormsen.

NB!! På grunn av snarlig behov kan det bli gjort ansettelse før søknadsfristens utløp.

 

Om arbeidsgiver

Randstad er den globale markedslederen innen HR-service tjenester. Vi hjelper mennesker og virksomheter med å realisere sitt fulle potensial. Dette gjør vi ved å kombinere kraften i dagens teknologi med vår brennende interesse for mennesker. Dette kaller vi Human Forward.I 2019 hjalp vi mer enn to millioner kandidater med å finne en meningsfylt jobb hos en av våre 280 000 kunder. I tillegg ga vi opplæring til mer enn 350 000 mennesker. Randstad har en tilstedeværelse i 38 land over hele verden, og har en topp-tre markedsposisjon i halvparten av disse. I 2019 hadde Randstad i gjennomsnitt 38 280 egne ansatte og en omsetning på 23,7 mrd Euro. Randstad ble etablert i 1960 og har hovedkontor i Diemen i Nederland. Randstad N.V. er notert på NYSE Euronext. For mer informasjon, se www.randstad.com og www.randstad.no