corporate senior assistant

faryal anwar, randstad
omfang
contract
søk nå

om stillingen

arbeidsgiver
Randstad AS
arbeidssted
lysaker, oslo
kategori
IT
sektor
Privat
omfang
contract
stilling
Fulltid
kontakt
faryal anwar
telefon
+4740021443
e-post
faryal.anwar@randstad.no
søknadsfrist
23.01.2022
søk nå

stillingsbeskrivelse

Corporate senior assistant søkes til Airbus

Airbus er i vekst og søker nå en fremoverlent og forretningsorientert corporate senior assistant.  Vi ønsker å styrke kapasitet og ønsker en sterk administrativ person som skal støtte ledelsen. Du vil få god opplæring og ta del i mange interne prosesser og rapporteringer. I Airbus vil du ha muligheten til å forme din egen hverdag. Som corporate senior assistant vil du ha en variert rolle med ansvar innen rapportering, analyse, forecasting samt gjennomføring av prosesser og rutiner. Du vil være en del av et faglig sterkt miljø med gode utviklingsmuligheter. Det er viktig at du har forståelse for og erfaring med store komplekse organisasjoner. 

Arbeidsoppgaver:
 • Ansvar for rapporter, analyse, forecasts.  Be om input, drive prosessen og sammenstille informasjon
 • Ansvarlig for at frister blir holdt iht rapportering
 • Ressurs forecasting: Jevnlig dialog med de ulike lederne i de ulike funksjonene. 
 • Gjøre enterprise risk management rapportering månedlig/kvartalsvis. Ansvarlig for at korrekt input kommer inn innen fristen
 • Håndtere alle sikkerhetsklareringer
 • Supportere og støtte Airbus sitt nåværende system
 • Være superbruker i deres CRM system
 • Ansvarlig for powerpoint presentasjoner for ledelsen
 • Assistere og samarbeide tett med CEO og CFO

Kvalifikasjoner:
 • Relevant utdanning på minimum bachelornivå. Kravet til utdanning kan fravikes i tilfeller der det foreligger lang og relevant erfaring.
 • God skriftlig og muntlig fremstillingsevne på norsk og engelsk
 • Gode generelle IT kunnskaper, solid erfaring med Powerpoint

Vi tilbyr: 
 • Høy takhøyde
 •  Stor grad av fleksibilitet
 •  Internasjonalt marked som jobber i mange forskjellige land og kulturer
 • Gode lønnsbetingelser
 • En flott felles kantine
 • Gode utviklingsmuligheter
 Personlige egenskaper: 
Vi ser etter deg som evner å raskt sette deg inn i ulike problemstillinger, som er analytisk og strukturert. Du er jordnær, fremoverlent og entusiastisk i ditt arbeid, og trives i et miljø med til tider høyt tempo. Den rette kandidaten har gode samarbeids- og kommunikasjonsevner. Vi ser etter deg med en drivkraft og evnen til å få ting gjennomført. Videre bør du være initiativrik og ha en høy arbeidstakt, samtidig som du er grundig og strukturert i arbeidet ditt. Du trives med rutineoppgaver. Personlig egnethet vil bli tillagt stor vekt.
  Den som ansettes må kunne sikkerhetsklareres og kan ikke inneha annet statsborgerskap enn norsk. Det er en forutsetning at nødvendig klarering og autorisasjon kan opprettholdes gjennom hele ansettelsesforholdet.

Ta kontakt med  Faryal Anwar i Randstad Norway på 400 21 443 for en uforpliktende og konfidensiell prat!
https://securecommunications.airbus.com/

 

Airbus Defence and Space AS

Airbus Group er en internasjonal ledende premissgiver innen rom og luftfartssektoren. Vi designer, produserer og leverer bransjeledende kommersielle fly, helikoptre, militære satellitter, samt blant annet datatjenester,navigasjon og sikker kommunikasjon.

Airbus Defence & Space er ansvarlig for forsvars- og luftfartsprodukter og -tjenester. Forretningsområdet Connected Intelligence er totalleverandør av satellitt- og kommunikasjonssystemer, etterretnings- og sikkerhetsløsninger.

Airbus Defence & Space AS er en del av Airbus-konsernet og har en sterk posisjon innen satellittkommunikasjon og tjenester til forsvar og andre offentlige myndigheter i Europa. Vårt mål er å levere de beste totale løsninger innen sikker kommunikasjon på alle nivå til alle våre kunder.

Airbus Defence & Space AS har gjennom mange år opparbeidet seg en unik posisjon i markedet for avanserte digitale kommunikasjonsløsninger for krevende internasjonale og nasjonale kunder innenfor forsvarssektoren.

Om arbeidsgiver

Randstad er den globale markedslederen innen HR-service tjenester. Vi hjelper mennesker og virksomheter med å realisere sitt fulle potensial. Dette gjør vi ved å kombinere kraften i dagens teknologi med vår brennende interesse for mennesker. Dette kaller vi Human Forward.I 2019 hjalp vi mer enn to millioner kandidater med å finne en meningsfylt jobb hos en av våre 280 000 kunder. I tillegg ga vi opplæring til mer enn 350 000 mennesker. Randstad har en tilstedeværelse i 38 land over hele verden, og har en topp-tre markedsposisjon i halvparten av disse. I 2019 hadde Randstad i gjennomsnitt 38 280 egne ansatte og en omsetning på 23,7 mrd Euro. Randstad ble etablert i 1960 og har hovedkontor i Diemen i Nederland. Randstad N.V. er notert på NYSE Euronext. For mer informasjon, se www.randstad.com og www.randstad.no