deltidstilling

asja saric, randstad
omfang
konsulent
søk nå

om stillingen

arbeidsgiver
Randstad AS avd Oslo
arbeidssted
oslo
kategori
Administrasjon, kontor og HR
sektor
Privat
omfang
konsulent
stilling
Deltid
kontakt
asja saric
telefon
+4746421973
e-post
asja.saric@randstad.no
søknadsfrist
22.12.2021
søk nå

stillingsbeskrivelse

Er du student og på utkikk etter en givende deltidsjobb? Da er du den vi er på jakt etter!

Randstad har et bredt spekter av kunder innen ulike bransjer og fagfelt, og jobber stadig vekk med spennende stillinger innenfor kontor og administrasjon:

 • Salg
 • Kundeservice
 • HR
 • Ordrebehandling
 • Saksbehandling
 • Backoffice
 • Resepsjon


Vi er nå på utkikk etter arbeidslystne studenter innenfor ulike fagfelt, og søker deg som er klar for nye utfordringer. Det finnes mange muligheter der ute, men det viktigste er å se dem - og dette vil vi hjelpe deg med! Du vil bli fast ansatt i Randstad og leid ut til våre kunder. Som ansatt i Randstad vil du være en viktig del av verdens største HR-selskap, og du får muligheten til å bli kjent med et nettverk av flere spennende selskaper. Som deltidsansatt hos våre kunder får du en fleksibel hverdag der du både får muligheten til å konsentrere deg om studier i tillegg til å tjene penger og bygge opp verdifull erfaring og kompetanse! 
 

Hva kan vi tilby? 

 • En inngangsport til et stort nettverk av spennende arbeidsgivere.
 • Mulighet til å bygge opp kunnskap, erfaring og kompetanse.
 • Fast ansettelse i Randstad.
 • Tett oppfølging og rådgivning underveis i oppdraget av egen personalkonsulent.
   

Treffer dette deg midt i blinken? Send oss gjerne en CV og kortfattet søknadstekst hvor du spesifiserer hvilke stillinger og fagområder du er interessert i og hvor ofte du har lyst til å jobbe. Når du har sendt inn søknad vil du bli en del av vår kandidatbase der vi kan ta kontakt med deg vedr. stillinger som vi tror kan være relevante for deg og som du selv ønsker å jobbe med.


Ta kontakt dersom du har spørsmål!


 

Om arbeidsgiver

Randstad er den globale markedslederen innen HR-service tjenester. Vi hjelper mennesker og virksomheter med å realisere sitt fulle potensial. Dette gjør vi ved å kombinere kraften i dagens teknologi med vår brennende interesse for mennesker. Dette kaller vi Human Forward.I 2019 hjalp vi mer enn to millioner kandidater med å finne en meningsfylt jobb hos en av våre 280 000 kunder. I tillegg ga vi opplæring til mer enn 350 000 mennesker. Randstad har en tilstedeværelse i 38 land over hele verden, og har en topp-tre markedsposisjon i halvparten av disse. I 2019 hadde Randstad i gjennomsnitt 38 280 egne ansatte og en omsetning på 23,7 mrd Euro. Randstad ble etablert i 1960 og har hovedkontor i Diemen i Nederland. Randstad N.V. er notert på NYSE Euronext. For mer informasjon, se www.randstad.com og www.randstad.no