distriktssjef

anne borgaas, randstad
omfang
fast
søk nå

om stillingen

arbeidsgiver
Husqvarna Norge AS
arbeidssted
grålum, viken
kategori
Salg
sektor
Privat
omfang
fast
stilling
Fulltid
kontakt
anne borgaas
telefon
+4740021461
e-post
anne.borgaas@randstad.no
søknadsfrist
31.05.22
søk nå

stillingsbeskrivelse

Vil du ha ansvar for et av Norges sterkeste merkevarer innen hage og skogbruk?

Husqvarna Norge søker nå ny distriktssjef for det sentrale Østlandsområdet, da vår nåværende selger går av med pensjon til høsten. Du vil få ansvar for forhandlere som fører Husqvarna sine produkter innen segmentet hage og skogbruk. Som distriktssjef vil du inngå i et dyktig og dedikert salgsteam som i dag består av 6 personer, som sammen dekker hele Norge. 

Hvorfor skal du velge Husqvarna?

I Husqvarna får du muligheten til å jobbe med nye og spennende produkter innen robot og batteriteknologi, og vi utvikler oss kontinuerlig på dette området. I denne stillingen vil du få mye frihet under ansvar. Du får muligheten til å jobbe med et sterkt og anerkjent varemerke. I tillegg vil du oppleve at vi har lojale kunder som er genuint interessert i produktene du selger. Vi har sosiale samlinger hvor vi hygger oss sammen og bidrar til både egen og felles utvikling og vekst. I tillegg inngår firmabil og selvfølgelig annet nødvendig teknisk utstyr i stillingen. 

Arbeidsoppgaver og ansvarsområder

Du vil ha budsjettansvar for ditt eget distrikt som vil være det sentrale Østlandsområdet. Dine viktigste ansvarsområder vil være salg mot eksisterende og nye kunder, samt oppfølging av butikkene etter Husqvarna sine kriterier. Dette innebærer bla:
 
  • oppfølging av forhandlere
  • forretningsutvikling
  • demonstrasjoner/produkttrening
  • messer og konferanser
I denne stillingen vil du være mye på farten og ute hos kunder daglig. Det meste av reiseaktiviteten vil være dagsbasert, men du må påregne noen reisedøgn pr. mnd. Administrative oppgaver gjøres fra hjemmekontor. 

Den rette kandidaten

Vi ser etter deg som er glad i mennesker og er en god relasjonsbygger. Du trives med å organisere din egen arbeidsdag og er resultatorientert. I tillegg tenker vi at følgende egenskaper og kvalifikasjoner vil gjøre at rett kandidat lykkes i stillingen:
 
  • relevant utdannelse
  • salgserfaring, gjerne fra retail og med dokumenterbare resultater.
  • god digital kompetanse og interesse for å sette seg inn i nye systemer. 
  • god teknisk forståelse og evnen til å formidle et teknisk budskap.
  • komfortabel med å holde presentasjoner, delta på messer og konferanser, samt holde opplæring for forhandlere.
  • god muntlig og skriftlig fremstillingsevne på både norsk og engelsk.

Har du interesse for hage og hagepleie er det positivt, da det vil få et stort fokus hos oss i årene som kommer.

I Husqvarna er vi opptatt av mangfold, noe som vi tenker er nøkkelen til å lykkes og det å skape en god arbeidsplass. Vi jobber også for å oppnå optimal verdi for våre kunder, og teamet vårt vil gjerne ha med deg på laget som vil bidra til å nå dette målet. Har du spørsmål til stillingen? Ta gjerne kontakt med salgssjef Gerd Løkke Lund på mobil: 915 48 922.

Om arbeidsgiver

Husqvarna Group er en global ledende produsent og leverandør av utstyr til skogbruk, park og hagepleie. Vi leverer produkter som motorsager, trimmere, robotgressklippere og hagetraktorer. Selskapet er markedsleder i Europa på vanningsprodukter og verdensledende innen byggebransjen og steinindustrien med diamantverktøy og annet utstyr til kapping, saging og boring.Husqvarna Group`s produkter og løsninger selges gjennom merkevarer som Husqvarna, Gardena, Klippo og Diamant Board. Produktene selges via autoriserte forhandlere og detaljister til sluttkunder i mer enn 100 ulike land. Husqvarna Group har over 12400 ansatte i mer enn 40 land og omsatte for ca. 42 mrd. svenske kroner i 2020Husqvarna Norge AS har 108 ansatte inkl. fabrikk. Hovedkontoret ligger i Sarpsborg. Mer informasjon finner du på www.husqvarna.no