driftkoordinator/administrasjonsmedarbeider

camilla guttormsen, randstad
omfang
sesong
søk nå

om stillingen

arbeidsgiver
Randstad AS
arbeidssted
tromsø, troms og finnmark
kategori
Administrasjon, kontor og HR
sektor
Privat
omfang
sesong
stilling
Fulltid
kontakt
camilla guttormsen
telefon
+4792668093
e-post
camilla.guttormsen@randstad.no
søknadsfrist
Snarest
søk nå

stillingsbeskrivelse

Sommerjobb innen administrasjon og logistikk?

Er dette den perfekte muligheten for deg?


Vi søker etter en sommervikar som driftskoordinator på vegne av kunde. Dette kan være den perfekte muligheten for deg som ønsker erfaring innen administrasjon og logistikk.

Er du student kan det være muligheter for en gjentakende sommerjobb! Trives du med administrativt arbeid, der du får muligheten til å samarbeide med både kunder og ansatte? 

Her får du muligheten til å utvikle din kompetanse innen administrasjon, logistikk og kommunikasjon hos en solid bedrift i Tromsø. Du får også ledere som virkelig bryr seg og kollegaer som liker ha det gøy på jobb. I denne stillingen vil du videre få god kommunikasjon med mennesker fra ulike fagfelt.

Liker du å jobbe strukturert og organisert med data som arbeidsverktøy? Da anbefaler vi søke snarest!
 

Arbeidsoppgavene innebærer blant annet: 

  • Ordrebehandling
  • Logistikk av kunder, ansatte, kjøretøy og lagerutstyr
  • Bestille reise til operatører
  • Fakturabehandling
  • Tilbud til kunder
Oppstart snarest og varighet ut august.
 

Hvorfor vurdere oss?

Det er mange fordeler med å jobbe gjennom oss som bemanningsbyrå. Vi samarbeider med flere anerkjente og solide bedrifter som tilbyr grundig opplæring og hyggelige arbeidsmiljø. Vi i Randstad sikrer deg gode arbeidsforhold, muligheten til utvikling og læring, samt støtte gjennom en rådgiver. Ved hjelp av jevnlig oppfølging jobber vi for å sikre din trivsel og at du blir tatt godt imot i din nye jobb.

Gjennom likebehandlingsprinsippet vil vil også sørge for at du får den samme lønnen som om du ble direkte ansatt hos bedriften. Hos oss vil du være trygg og godt tatt vare på. Du kan få spennende erfaring, påfyll til CV og ikke minst to referanser gjennom den ene jobben. 

Ved hjelp av vårt nettverk i næringslivet kan en jobb gjennom oss åpne nye dører for deg som ønsker en jobb innen administrasjon, HR eller lignende. Som vikar i Randstad blir du en del av verdens største HR- og rekrutteringsselskap. 


Vi ser etter deg som: 

  • Har utdannelse eller erfaring innen administrasjon 
  • Erfaring eller interesse for logistikk er en fordel
  • Har gode norskkunnskaper, skriftlig og muntlig
  • Forståelse rundt bruk av dataverktøy


Er du den vi ser etter? Da håper vi å motta din CV og en kortfattet søknad snarest.

Alle søknader må gjennom Randstad sin søkeportal for å bli vurdert. Eventuelle spørsmål kan rettes til bemanningsrådgivere i Randstad, Torgrim Sollid eller Camilla Guttormsen

 

Om arbeidsgiver

Randstad er den globale markedslederen innen HR-service tjenester. Vi hjelper mennesker og virksomheter med å realisere sitt fulle potensial. Dette gjør vi ved å kombinere kraften i dagens teknologi med vår brennende interesse for mennesker. Dette kaller vi Human Forward.I 2019 hjalp vi mer enn to millioner kandidater med å finne en meningsfylt jobb hos en av våre 280 000 kunder. I tillegg ga vi opplæring til mer enn 350 000 mennesker. Randstad har en tilstedeværelse i 38 land over hele verden, og har en topp-tre markedsposisjon i halvparten av disse. I 2019 hadde Randstad i gjennomsnitt 38 280 egne ansatte og en omsetning på 23,7 mrd Euro. Randstad ble etablert i 1960 og har hovedkontor i Diemen i Nederland. Randstad N.V. er notert på NYSE Euronext. For mer informasjon, se www.randstad.com og www.randstad.no