energimontør/elektriker

adriana grytten, randstad
omfang
contract
søk nå

om stillingen

arbeidsgiver
Randstad AS avd Ålesund
arbeidssted
ålesund, møre og romsdal
kategori
Industri og produksjon
sektor
Privat
omfang
contract
stilling
Fulltid
kontakt
adriana grytten
telefon
+4740021485
e-post
Adriana.grytten@randstad.no
søknadsfrist
snarest
søk nå

stillingsbeskrivelse

Nytt år nye muligheter! Er du med?


For en av våre kunder ser vi etter en Energimontør/elektriker med fagbrev til 100% stilling, oppdraget skal gå over en lengre periode. Vi ser etter en motivert og positiv person som arbeider like godt inviduelt som i team.


Arbeidsoppgaver er knyttet til arbeid med linje, kabel og stasjonsanlegg i fordelingsnettet. Arbeidsdagene går hovedsaklig på drift og vedlikehold, feilsøking og feilretting på elektriske anlegg i og langs vei.  Det vil også være fokus på gjennomføring av nyinstallasjoner og renovasjoner av eksisterende anlegg i tillegg til vedlikehold av gatelys.

 

Ønskede kvalifikasjoner

 • Fagbrev energimontør , elektriker eller automatiker
 • Erfaring med tilsvarende oppgaver er en fordel
 • Gode norskkunnskaper - både muntlig og skriftlig
 • Førerkort klasse B er et krav
 • Kurs i lift er en fordel
 

Er du i tillegg:

 • Løsningsorientert og motivert
 • Serviceinnstilt
 • Selvstendig og tar initiativ der det trengs
 • Har godt humør og samarbeider bra med andre
 • Har vilje til å stå på i hektiske perioder og jobbe lange dager til varierte tider
 • Har god helse og fysikk

Søk nå!!!
 

Hvorfor vurdere oss?

Vi samarbeider med flere anerkjente og solide bedrifter som tilbyr grundig opplæring og hyggelige arbeidsmiljø. Vi i Randstad sikrer deg gode arbeidsforhold, muligheten til utvikling og læring, samt støtte gjennom en rådgiver. Ved hjelp av jevnlig oppfølging jobber vi for å sikre din trivsel og at du blir tatt godt imot i din nye jobb.

Gjennom likebehandlingsprinsippet vil vil også sørge for at du får den samme lønnen som om du ble direkte ansatt hos bedriften. Hos oss vil du være trygg og godt tatt vare på. Du kan få spennende erfaring og påfyll til CV.
  

Om dette er av interesse for deg, søk på stillingen, legg ved CV og gjerne et kort søknadsbrev og referanser. Vi intervjuer kandidater fortløpende, og kandidater kan bli kalt inn til intervju før søknadsfrist. 


Vi ser fram til å høre fra deg! 

Om arbeidsgiver

Randstad er den globale markedslederen innen HR-service tjenester. Vi hjelper mennesker og virksomheter med å realisere sitt fulle potensial. Dette gjør vi ved å kombinere kraften i dagens teknologi med vår brennende interesse for mennesker. Dette kaller vi Human Forward.I 2019 hjalp vi mer enn to millioner kandidater med å finne en meningsfylt jobb hos en av våre 280 000 kunder. I tillegg ga vi opplæring til mer enn 350 000 mennesker. Randstad har en tilstedeværelse i 38 land over hele verden, og har en topp-tre markedsposisjon i halvparten av disse. I 2019 hadde Randstad i gjennomsnitt 38 280 egne ansatte og en omsetning på 23,7 mrd Euro. Randstad ble etablert i 1960 og har hovedkontor i Diemen i Nederland. Randstad N.V. er notert på NYSE Euronext. For mer informasjon, se www.randstad.com og www.randstad.no