forsker, analytisk kjemi

jon bjørbekk, randstad
omfang
contract
søk nå

om stillingen

arbeidsgiver
Randstad Care AS
arbeidssted
lillestrøm, viken
kategori
Industri og produksjon
sektor
Privat
omfang
contract
stilling
Fulltid
kontakt
jon bjørbekk
telefon
+4795211580
e-post
jon.bjorbekk@randstad.no
søknadsfrist
Snarest
søk nå

stillingsbeskrivelse

Har du erfaring med analytisk kjemi?

Randstad Care søker på vegne av en global produsent av vitenskapelige instrumenter og teknologi, en forsker til deres team innen analytisk kjemi. Stillingen er midlertidig og du vil ha ditt fysiske arbeidssted hos vår kunde på Lillestrøm. Engasjementet er tidsbegrenset og ønsket oppstart er 01.12.2021 med en varighet til 30.06.2022. Stillingen består bl.a. av metodeutvikling, validering og kvalifisering av analytiske instrumenter for å støtte produksjon samt oppskalering av produksjonen. Teamet har solid faglig forankring, og har lang erfaring med analytiske metoder og prosess produksjon. Teamet har ansvar for utvikling, validering og implementering av nye metoder og teknikker.
 

Forsker, analytisk kjemi


Stillingen gir en unik mulighet til å få erfaring fra en av Norges mest spennende høyteknologiske bioteknologibedrifter. 
Det er en fordel om den rette personen har erfaring fra en lignende stilling, gjerne fra andre industrier som legemiddelproduksjon, næringsmiddelproduksjon, olje og gass, o.l. Du kan også være nyutdannet og avsluttet studiene.

Ansvarsområdene vil være:

  • Analytisk metode utvikling, planlegging, utførelse og rapportering av eksperimenter
  • Metodevalidering
  • Instrument kvalifisering
  • Lage tekniske rapporter
  • Utføre statistisk dataanalyse
Foretrukket kvalifikasjoner og erfaring:
  • Foretrukket utdannelse som MSc / BSc eller tilsvarende i analytisk kjemi eller kjemi ingeniør
  • Du har god kunnskap og erfaring med spektroskopiske metoder, Fouirer-transform infrared spectroscopi (FTIR) og gasskromatografi (GC)
  • Du er god på statistisk eksperimentell design og data-analyse verktøy
  • Det er en fordel om du har noe praktisk erfaring med ISO-13485

Hvis dette høres spennende ut, er du velkommen til å søke på stillingen. Ta også gjerne kontakt med Sr rekrutterer, Jon Bjørbekk, tel: 95211580 om du har spørsmål til stillingen.
 

Om arbeidsgiver

Randstad er den globale markedslederen innen HR-service tjenester. Vi hjelper mennesker og virksomheter med å realisere sitt fulle potensial. Dette gjør vi ved å kombinere kraften i dagens teknologi med vår brennende interesse for mennesker. Dette kaller vi Human Forward.I 2019 hjalp vi mer enn to millioner kandidater med å finne en meningsfylt jobb hos en av våre 280 000 kunder. I tillegg ga vi opplæring til mer enn 350 000 mennesker.Randstad har en tilstedeværelse i 38 land over hele verden, og har en topp-tre markedsposisjon i halvparten av disse. I 2019 hadde Randstad i gjennomsnitt 38 280 egne ansatte og en omsetning på 23,7 mrd Euro. Randstad ble etablert i 1960 og har hovedkontor i Diemen i Nederland. Randstad N.V. er notert på NYSE Euronext. For mer informasjon, se www.randstad.com og www.randstad.no