gardin konsulent

ann-mari nygaard, randstad
omfang
fast
søk nå

om stillingen

arbeidsgiver
Uniggardin A/S
arbeidssted
tønsberg, vestfold og telemark
kategori
Salg
sektor
Privat
omfang
fast
stilling
Fulltid
kontakt
ann-mari nygaard
telefon
+4740021479
e-post
ann-mari.nygaard@randstad.no
søknadsfrist
06.12.2021
søk nå

stillingsbeskrivelse

Er du en engasjert selger som alltid har kundens behov i fokus?

UNIGgardin A/S er Skandinavias raskest voksende gardin merke, som med suksess  har introdusert et prisbillig konsept med alt fra egne merker av høy kvalitet til ledende  merkevarer som f.eks. Kvadrat og Velux. Kundene våre er private, bedrifter og offentlige institusjoner og vi møter de helst der de fysisk har sitt behov. På den måten kan vi gi den beste veiledningen og en personlig service som utmerker seg i bransjen.

Vi opplever økende etterspørsel i Norge og søker derfor etter en gardin konsulent som trigges av å kunne gi kundene skreddersydde løsninger og markedets beste rådgivning. Hos UNIGgardin A/S inngår du i vårt salgs- og serviceteam i  Oslo og omegn, hvor du gir råd og hjelper kundene våre med å finne de helt riktige  løsningene innenfor gardin- og solskjermingsløsninger. Du vil jobbe med et bredt utvalg av produkter, i markedets beste kvaliteter og til konkurransedyktige priser. Alle våre medarbeidere har lang bransjeerfaring og stor innsikt i  kundenes behov.  

 

Hvordan jobber du?

Du booker selv dine avtaler i henhold til forespørsel fra våre kunder, og du jobber ut fra varme leads. Derfor er nesten alle kundebesøk et sikkert salg, hvor din oppgave er å rådgi og hjelpe våre kunder med å finne den rette løsningen innenfor våre løsninger. Firmabilen din er kontoret ditt, og du har cirka 3-6 kundemøter pr. dag, hvor du  presenterer våre produkter og gir råd om den optimale løsningen. Du vil derfor ha stor innflytelse på tilretteleggingen av din egen arbeidshverdag. 

I møte med kunden er det ditt ansvar å sørge for riktig oppmåling og veiledning ut fra kundens behov. I etterkant utarbeider du og oversender tilbud til kunden, som du selvsagt følger opp frem til avtalen inngås. Vi legger stor vekt på kundepleie og relasjonsbygging og har sterkt fokus på gode og langvarige relasjoner til alle våre kunder.


Hvem er du?

Vi ser etter deg som er selvdreven, ansvarsfull og tillitsvekkende, med et ønske om å kunne påvirke egen arbeidshverdag. Du motiveres av å arbeide med salg og kundekontakt, har et høyt aktivitetsnivå og elsker å være på farten. Vi trenger gjerne deg som har bransjeerfaring og kunnskap innenfor gardiner og solskjerming. Alternativt er du interiørarkitekt med god estetisk sans eller du har arbeidet med salg av produkter innenfor boliginnredning, tepper og gulvbelegg. Dette er imidlertid ikke et krav. Så lenge du har erfaring med salg og kundeservice, er lærevillig og motivert, kan du være den rette for oss! 

Som person jobber du hardt for å nå målene som er satt, og har høy gjennomføringsevne. Du har alltid kunden i fokus, er tillitsvekkende og har et godt humør! Det å bygge opp solide kunderelasjoner og gi råd med utgangspunkt i kundens behov, faller naturlig for deg. Du er proaktiv og  løsningsorientert, og du kan samarbeide tett med resten av salgs- og serviceteamet.  Du har gode norske kommunikasjonsferdigheter og førerkort kl B. I tillegg er du fleksibel i forhold til fordelingen av din 37 timers arbeidsuke. 

 

Hva får du hos oss?

En kjempemulighet til å være med på et spennende vekst eventyr!  Du vil få en selvstendig stilling i et solid selskap der du i stor grad påvirker hverdagene dine selv. I UnigGardin A/S vil du få du grundig opplæring og oppfølging av erfarne salgsledere. En fast lønn hver måned, samt gode provisjonsordninger fra første salg. Du disponerer firmabil og får det utstyret og den støtten du behøver for å lykkes i en rolle som salgskonsulent hos oss!

 

Har du spørsmål til stillingen, kan du kontakte Ann-Mari Nygaard på ann-mari.nygaard@randstad.no eller 40021479 . Vi gjennomfører intervjuer og vurdering av kandidater fortløpende, så send inn søknad og CV så snart det passer deg.

Om arbeidsgiver

UNIGgardin A / S er en dynamisk og raskt voksende organisasjon som har fått den danske avisen Børsens Gazelle fire ganger på rad.. Våre produkter, plattformer og tilnærminger til markedet gjenspeiler vår lidenskap for enkelhet, kvalitet, innovasjon, farge og design.