gynekolog

alena strømme, randstad
omfang
vikariat
søk nå

om stillingen

arbeidsgiver
Randstad Care
arbeidssted
oslo
kategori
Helse
sektor
Offentlig
omfang
vikariat
kontakt
alena strømme
telefon
+4741770857
e-post
alena.stromme@randstad.no
søknadsfrist
Søknader behandles fortløpende
søk nå

stillingsbeskrivelse

Spesialist på kvinnesykdommer?

Jobben skal passe inn i livet - livet skal ikke tilpasses jobben.
Vil du lære noe nytt, og kanskje også lære bort det du kan? Jobbe fullt eller redusert? Kombinere med privatpraksis eller sakkyndigarbeid?
Vi du oppleve et nytt sted, velge mellom større eller mindre sykehus og møte nye fagfolk? Eller er du bare ikke klar for å gå av med pensjon enda?
De ulike motivasjonene for å jobbe som vikar er akkurat som mulighetene; mange!

Å jobbe via Randstad Care muliggjør fleksibilitet, og gir deg spillerom til å bruke arbeidstiden på det du virkelig liker å jobbe med. Videre skal du alltid føle at du er en del av et fagmiljø som strekker seg etter å yte det beste i møte med både kolleger og pasienter.

Vi har rammeavtale med alle helseforetakene i Norge, og hjelper deg gjerne med å finne oppdrag som kan gi både deg og oppdragsgiver det beste utbyttet av arbeidet du legger ned. 

 

Lønn

Et av våre mål er at vi alltid skal kunne tilby våre kandidater konkurransedyktige betingelser. Lønn avtales etter oppdrag, og vil avhenge av oppdragets varighet og lokalisasjon. Du bestemmer selv om du vil være ansatt i Randstad Care, eller om du vil jobbe for oss via ditt enkeltmannsforetak eller aksjeselskap. Vi tilbyr naturligvis pensjonsavtale, og gode forsikringsordninger.

 

Reise og opphold

Er du ansatt hos oss og skal ut i oppdrag, besørger vi reise og bolig når du må jobbe borte fra hjemmet. Du får billetter og informasjon om bolig i god tid før oppdraget starter - og vi er klare til å hjelpe deg dersom det skulle dukke opp utfordringer underveis.

 

Hva forventer vi av deg som kandidat?

Vi legger mye stolthet i å tilby helseforetakene rett kompetanse til rett tid. Det krever mye av både oss og deg. Som vikar hos oss forventer vi at du:
 

  • Spesialistgodkjennelse i fødselshjelp og kvinnesykdommer, erfaring fra både gynekologi og obstetrikk
  • Representerer oss og våre verdier på en god måte
  • At du jobber selvstendig og kan faget ditt
  • At du så langt det lar seg gjøre bidrar både personlig og faglig der du kan

Til gjengjeld skal vi sørge for at du trives og at du får de utviklingsmulighetene og fleksibiliteten du ønsker. Du vil få én kontaktperson her hos oss - som selv har lang sykehuserfaring fra ulike avdelinger - og oppfølging på dine premisser.Vi har ledige oppdrag over hele landet - og vi blir veldig glade om du tar kontakt for en prat om muligheter, rammer og betingelser.
Ikke gynekolog? Ta kontakt for å høre hvilke andre spesialiteter/leger vi er ute etter. 

Om arbeidsgiver

Randstad Care leier ut leger, sykepleiere og annet helsepersonell til helsevesenet, både det offentlige og det private, over hele Norge. Selskapet har en av landets største bemanningsavtaler med alle sykehusene i landet. Vi har ledende rangering i Helse Nord, Helse Midt-Norge, Helse Vest og Helse Sør-Øst.Randstad Care er en en del av Randstad, som er verdens største selskap innen bemanning og rekruttering. Selskapet er til stede i 38 land over hele verden, og har en topp-tre markedsposisjon i halvparten av disse. Randstad er børsnotert.For mer informasjon, se www.randstad.com og www.randstad.no