hjelpemann

adriana grytten, randstad
omfang
engasjement
søk nå

om stillingen

arbeidsgiver
Randstad AS avd Ålesund
arbeidssted
ålesund, møre og romsdal
kategori
Industri og produksjon
sektor
Privat
omfang
engasjement
kontakt
adriana grytten
telefon
+4740021485
e-post
Adriana.grytten@randstad.no
søknadsfrist
Snarest
søk nå

stillingsbeskrivelse

Er du praktisk anlagt og liker fysisk arbeid?

Flere av våre kunder i Ålesund og omegn trenger vikarer for korte og lengre oppdrag. Vi ser etter deg som er handy, teknisk anlagt og liker fysisk arbeide. Har du glimt i øyet, godt humør, er utadvendt og liker å ha det gøy på jobb? Har du i tillegg gode norskkunnskaper, førerkort klasse B, og er fleksibel? Da har vi virkelig lyst til å snakke med deg!

Vi ser etter deg som har erfaring fra praktisk arbeid innen:
  • Produksjon
  • Montasje
  • Lager med truck 
Jobber du på sjøen og ønsker å jobbe i perioder du er hjemme, ta kontakt :)

Våre kunder er anerkjente aktører i markedet, og er opptatt av gode arbeidsforhold for deg som ansatt!

Vi kan love deg varierte arbeidsoppgaver, gode lønnsbetingelser og faglige utfordringer. Er du usikker på hvilken rolle du ønsker deg fremover, ta gjerne kontakt med oss for en uformell samtale, slik at vi kan se på hvilke muligheter vi har som kan passe for deg.

Høres dette ut som noe du har lyst til?

Send inn din søknad i dag og vi kontakter aktuelle kandidater fortløpende.

Om arbeidsgiver

Randstad er den globale markedslederen innen HR-service tjenester. Vi hjelper mennesker og virksomheter med å realisere sitt fulle potensial. Dette gjør vi ved å kombinere kraften i dagens teknologi med vår brennende interesse for mennesker. Dette kaller vi Human Forward.I 2019 hjalp vi mer enn to millioner kandidater med å finne en meningsfylt jobb hos en av våre 280 000 kunder. I tillegg ga vi opplæring til mer enn 350 000 mennesker. Randstad har en tilstedeværelse i 38 land over hele verden, og har en topp-tre markedsposisjon i halvparten av disse. I 2019 hadde Randstad i gjennomsnitt 38 280 egne ansatte og en omsetning på 23,7 mrd Euro. Randstad ble etablert i 1960 og har hovedkontor i Diemen i Nederland. Randstad N.V. er notert på NYSE Euronext. For mer informasjon, se www.randstad.com og www.randstad.no