hr-konsulent

kristin hatten, randstad
omfang
konsulent
søk nå

om stillingen

arbeidsgiver
Randstad AS
arbeidssted
bergen, vestland
kategori
Økonomi
sektor
Privat
omfang
konsulent
stilling
Fulltid
kontakt
kristin hatten
telefon
+4791334015
e-post
kristin.hatten@randstad.no
søknadsfrist
Snarest
søk nå

stillingsbeskrivelse

For vår attraktive kunde innen forsikringsbransjen er vi nå på jakt etter en HR-rådgiver til et vikariat. Vikariatet har snarlig oppstart med en varighet på 6 mnd. i første omgang, med muligheter for forlengelse. Vikariatet er relatert til sykdom og økt arbeidsmengde i avdelingen. Opplæring vil bli gitt i juni, evt. tidligere om mulig.
Det er svært viktig at du ikke skal ha ferie i ukene 26, 27 og 28 da du i denne perioden må dekke opp i forhold til intern ferieavvikling. 

Stillingen innebærer daglige driftsoppgaver innen HR. Avdelingen består av totalt 9 årsverk, og du vil bli en del av et stort team der du vil få mulighet til å arbeide bredt innen HR-feltet. Vi ser etter en person som gjerne har noe erfaring med HR-arbeid, men om du er nyutdannet innen HR-feltet vil vi gjerne også se din søknad i bunken. Dette er en unik mulighet til å komme inn i et solid firma og bygge seg opp HR-erfaring i en stor bedrift.

Utvalgte arbeidsoppgaver: 
 • daglige driftsoppgaver innen HR-feltet
 • besvare henvendelser på mail eller telefon fra ansatte
 • oppdatering av databaser og CRM-system
 • besvare spørsmål fra ansatte vedr. bruk av interne systemer
 • sykefraværsoppfølging
 • besvare spørsmål relatert til lønn og timeregistrering
 • bistå teamet med andre oppgaver der det trengs
Ønskede kvalifikasjoner: 
 • utdannelse på bachelornivå, gjerne innen HR-feltet
 • det er ønskelig at du har erfaring med praktisk HR-arbeid
 • dersom du ikke har erfaring med HR-arbeid ønsker vi at du har god erfaring med annet administrativt arbeid
 • du har gode it-ferdigheter
 • du kommuniserer godt på norsk- og engelsk, både skriftlig og muntlig

Personlige egenskaper vi søker:

Vi ser for oss at du er lærevillig og at du raskt kan sette deg inn i oppgavene. Du har en god administrativ erfaring og er derfor vant med å operere i ulike it-systemer. Du holder et høyt servicenivå og er en person de ansatte vil sette pris på å komme i kontakt med. Du ser hva som skal gjøres, og tar selv initiativ til å få løst de oppgaver som ligger foran deg. 

Dersom du har ytterligere spørsmål kan du kontakte Kristin Hatten i Randstad på telefon 91334015. Vi behandler søknader fortløpende.


 

om arbeidsgiver

Ønsker du å opparbeide deg erfaring innen HR-feltet?

Om arbeidsgiver

Randstad er den globale markedslederen innen HR-service tjenester. Vi hjelper mennesker og virksomheter med å realisere sitt fulle potensial. Dette gjør vi ved å kombinere kraften i dagens teknologi med vår brennende interesse for mennesker. Dette kaller vi Human Forward.I 2019 hjalp vi mer enn to millioner kandidater med å finne en meningsfylt jobb hos en av våre 280 000 kunder. I tillegg ga vi opplæring til mer enn 350 000 mennesker. Randstad har en tilstedeværelse i 38 land over hele verden, og har en topp-tre markedsposisjon i halvparten av disse. I 2019 hadde Randstad i gjennomsnitt 38 280 egne ansatte og en omsetning på 23,7 mrd Euro. Randstad ble etablert i 1960 og har hovedkontor i Diemen i Nederland. Randstad N.V. er notert på NYSE Euronext. For mer informasjon, se www.randstad.com og www.randstad.no