industrimekaniker

vibeke antonsen, randstad
omfang
engasjement
søk nå

om stillingen

arbeidsgiver
Randstad AS
arbeidssted
ålesund, møre og romsdal
kategori
Håndverkstjenester
sektor
Privat
omfang
engasjement
stilling
Fulltid
kontakt
vibeke antonsen
telefon
+4741666580
e-post
vibeke.antonsen@randstad.no
søknadsfrist
04.10.2022
søk nå

stillingsbeskrivelse

Liker du utfordringer? Da har vi kanskje jobben til deg!

Kunne du tenkt deg en jobb med varierende arbeidsoppgaver og til tider en hektisk hverdag? Vi er på utkikk etter industrimekanikere for flere av våre kunder.

 

Arbeidsoppgaver vil hovedsakelig bestå av vedlikehold, feilsøking og reparasjon av produksjonsutstyr. Du må kunne bistå i den ordinære driften ved behov, dette innebærer at du kan sveise og arbeide med mekanisk utstyr. I tillegg kommer ansvaret for reservedelslager og bestilling av reservedeler. Arbeidstiden er hovedsakelig på dagtid. 

 

Er dette noe for deg?

Vi ser gjerne at du har følgende:

  • Fagbrev innen mekaniske fag
  • Erfaring fra produksjon (en fordel)
  • Kran G4 og trucksertifikat (en fordel)
  • Gode norskkunnskaper, både muntlig og skriftlig


Personlige egenskaper:

  • Evne til å arbeide selvstendig
  • Ansvarlig og initiativrik
  • Evne til å planlegge og gjennomføre vedlikehold
  • God til å løse problemer
  • Like å samarbeide med andre
  • Like å være i til tider et hektisk miljø


Hvorfor vurdere oss?

Vi samarbeider med flere anerkjente og solide bedrifter som tilbyr grundig opplæring og hyggelige arbeidsmiljø. Vi i Randstad sikrer deg gode arbeidsforhold, muligheten til utvikling og læring, samt støtte gjennom en rådgiver. Ved hjelp av jevnlig oppfølging jobber vi for å sikre din trivsel og at du blir tatt godt imot i din nye jobb.

Gjennom likebehandlingsprinsippet vil vil også sørge for at du får den samme lønnen som om du ble direkte ansatt hos bedriften. Hos oss vil du være trygg og godt tatt vare på. Du kan få spennende erfaring og påfyll til CV.
 

Høres det spennende ut?

Send inn søknad og CV eller ta kontakt for en uforpliktende samtale.

Aktuelle kandidater vil bli kontaktet fortløpende.  

Vi ser frem til å høre fra deg!

Om arbeidsgiver

Randstad er den globale markedslederen innen HR-service tjenester. Vi hjelper mennesker og virksomheter med å realisere sitt fulle potensial. Dette gjør vi ved å kombinere kraften i dagens teknologi med vår brennende interesse for mennesker. Dette kaller vi Human Forward.I 2019 hjalp vi mer enn to millioner kandidater med å finne en meningsfylt jobb hos en av våre 280 000 kunder. I tillegg ga vi opplæring til mer enn 350 000 mennesker. Randstad har en tilstedeværelse i 38 land over hele verden, og har en topp-tre markedsposisjon i halvparten av disse. I 2019 hadde Randstad i gjennomsnitt 38 280 egne ansatte og en omsetning på 23,7 mrd Euro. Randstad ble etablert i 1960 og har hovedkontor i Diemen i Nederland. Randstad N.V. er notert på NYSE Euronext. For mer informasjon, se www.randstad.com og www.randstad.no