junior personalkonsulent

nina simensen, randstad
omfang
fast
søk nå

om stillingen

arbeidsgiver
Randstad Norway AS
arbeidssted
oslo
kategori
Administrasjon, kontor og HR
sektor
Privat
omfang
fast
stilling
Fulltid
kontakt
nina simensen
telefon
+4740021487
e-post
nina.simensen@randstad.no
søknadsfrist
16.05.2021
søk nå

stillingsbeskrivelse

Vi tror på den gode lagfølelsen og at det å skape suksess sammen gir størst glede! Vi ser nå etter vår neste lagspiller som skal bidra til å skape vekst innen forretningsområdet «Administration & Office». Vårt kjerneområde er bemanning og rekruttering til midlertidige og faste stillinger, og i rollen som junior personalkonsulent blir din viktigste oppgave å finne de beste kandidatene til våre kunder. 

Vi ser etter deg som er energisk, nysgjerrig på mennesker, og som trives med høyt tempo og korte tidsfrister. Rett kandidat evner å håndtere mange parallelle oppgaver, samtidig som frister og kvalitet overholdes. Det er derfor viktig at du er tilpasningsdyktig, strukturert, nøyaktig og god på prioriteringer. Er du i tillegg sulten, resultatorientert, tar eierskap til egne oppgaver og prosesser, og forstår at salg er en viktig del av rollen i alle sammenhenger, kan dette være den rette stillingen for deg.
 

Arbeidsoppgaver og ansvarsområder

 • bistå teamets rådgivere med personaladministrative oppgaver 
 • utarbeide og publisere stillingsannonser 
 • searche etter kandidater i eksterne kanaler (nettverk, LinkedIn, finn.no, o.l.)
 • koordinere og booke intervjuer 
 • bistå med intervju av kandidater ved behov 
 • gjennomføre referansesjekker 
 • utarbeide kandidatpresentasjoner 
 • følge opp og godkjenne timelister, samt besvare spørsmål om lønn og sykefravær
 • bistå med oppfølging av utleide medarbeidere 
 • registrere og oppdatere driftssystemet i henhold til våre standarder 
   

Vi tror at vår nye lagspiller vil styrke teamet ytterligere med sin utdanning og kompetanse innen HR, organisasjonspsykologi, administrative fag/stillinger eller lignende. Har du i tillegg jobbet med salg og kundekontakt, vil dette være en fordel. Vi tror at du vil lykkes aller best ved å være en nettverks- og relasjonsbygger som fokuserer på gode og effektive løsninger. 

Vi kan tilby en utadrettet rolle i verdens største HR-selskap, og hos oss vil du bli en del av et profesjonelt, ambisiøst og samtidig sosialt miljø. Det skal være lett å være ny hos oss, og vi vil sørge for at du får god opplæring i våre tjenester. Vi er et verdibasert selskap, og vi bruker våre verdier som retningsgivere i alt vi gjør. Som alle oss andre må du derfor kunne identifisere deg med selskapets verdier:

to know 

Vi er spesialister. Vi kjenner våre kunder og kandidater. Vi vet at det i vår bransje ofte er detaljene som betyr mest. 

to serve 

Vi lykkes fordi vi tilbyr både kunder og kandidater en service som overgår standarden i vår bransje. 

to trust 

Vi opptrer med respekt. Vi verdsetter våre relasjoner og behandler mennesker på en god måte. 

striving for perfection 

Vi ønsker hele tiden å utvikle og forbedre oss. Vi er her for å gjøre våre kunder og kandidater fornøyde, helt ned til minste detalj. Det gir oss en fordel. 

simultaneous promotion of all interests 

Vi skal ivareta alle parters interesse gjennom våre leveranser 

 

Du er velkommen til å kontakte Nina Simensen for mer informasjon om rollen og selskapet.

CV og søknad sendes via "Søk her".

om arbeidsgiver

Liker du å jobbe med mennesker og drømmer om å jobbe med bemanning?

Om arbeidsgiver

Randstad er den globale markedslederen innen HR-service tjenester. Vi hjelper mennesker og virksomheter med å realisere sitt fulle potensial. Dette gjør vi ved å kombinere kraften i dagens teknologi med vår brennende interesse for mennesker. Dette kaller vi Human Forward.I 2019 hjalp vi mer enn to millioner kandidater med å finne en meningsfylt jobb hos en av våre 280 000 kunder. I tillegg ga vi opplæring til mer enn 350 000 mennesker. Randstad har en tilstedeværelse i 38 land over hele verden, og har en topp-tre markedsposisjon i halvparten av disse. I 2019 hadde Randstad i gjennomsnitt 38 280 egne ansatte og en omsetning på 23,7 mrd Euro. Randstad ble etablert i 1960 og har hovedkontor i Diemen i Nederland. Randstad N.V. er notert på NYSE Euronext. For mer informasjon, se www.randstad.com og www.randstad.no