kjøttskjærer

camilla guttormsen, randstad
omfang
contract
søk nå

om stillingen

arbeidsgiver
Randstad AS
arbeidssted
tromsø, troms og finnmark
kategori
Industri og produksjon
sektor
Privat
omfang
contract
stilling
Fulltid
kontakt
camilla guttormsen
telefon
+4792668093
e-post
camilla.guttormsen@randstad.no
søknadsfrist
Snarest
søk nå

stillingsbeskrivelse

Har du yrkesstolthet og verdsetter et godt arbeidsmiljø?

Gjennom 100 år har Mydland laget kvalitetsprodukter fra Tromsø. De har blant annet blitt kåret til årets lokalmatleverandør av Hurtigruten i 2017, vunnet 3 NM-medaljer for sine kjøttprodukter i 2019 samt kjøttbransjens hederspris.

På grunn av høyt trykk den siste tiden søker de nå opp til 5 nye medarbeidere til potensielt langvarig engasjement med konkurransedyktige betingelser. 

Hvorfor jobbe hos Mydland?

I Mydland blir du hver dag møtt av en smilende og lattermild gjeng. Som kjøttskjærer i Mydland vil du være del av et sosialt miljø og oppleve et samhold blant mennesker med samme lidenskap for håndverket som deg. 

Hos Mydland vil du få varierte arbeidsoppgaver. Bedriften har ikke en tradisjonell linje med skjærere. Mydland kjøper inn stykningsdeler av svin og lam som skal renskjæres og foredles. Med et sterkt fokus på kompetanse har Mydland et høyt faglig nivå der du kan lære av fagfolk med over 20 års erfaring. 

Vi ser etter deg som:
  • Ønsker levere kvalitet
  • Trives med å jobbe i hurtig tempo
  • Har fagbrev som kjøttskjærer/pølsemaker eller relevant erfaring
  • Mestrer skandinavisk eller engelsk språk

Stillingene innebærer stabile arbeidstider med dagtidsvakter fra mandag til fredag. Dermed kan du nyte din fritid på både ettermiddager og helger. Med en bemannet kantine har du mulighet å spise sunn og god lunsj hver dag. Det er også rom for å spise middag der før du drar hjem. Se deres video av bygget her.

Søknader vil bli behandlet fortløpende. Vi gleder oss til å motta din søknad og ta gjerne kontakt om du har spørsmål til stillingen.
PS. Har du spørsmål rundt det å være utleid via et bemanningsbyrå, hvilke fordeler det har og hva du kan forvente av Randstad som arbeidsgiver? Det kan du lese mer om her.
 

Om arbeidsgiver

Randstad er den globale markedslederen innen HR-service tjenester. Vi hjelper mennesker og virksomheter med å realisere sitt fulle potensial. Dette gjør vi ved å kombinere kraften i dagens teknologi med vår brennende interesse for mennesker. Dette kaller vi Human Forward.I 2019 hjalp vi mer enn to millioner kandidater med å finne en meningsfylt jobb hos en av våre 280 000 kunder. I tillegg ga vi opplæring til mer enn 350 000 mennesker. Randstad har en tilstedeværelse i 38 land over hele verden, og har en topp-tre markedsposisjon i halvparten av disse. I 2019 hadde Randstad i gjennomsnitt 38 280 egne ansatte og en omsetning på 23,7 mrd Euro. Randstad ble etablert i 1960 og har hovedkontor i Diemen i Nederland. Randstad N.V. er notert på NYSE Euronext. For mer informasjon, se www.randstad.com og www.randstad.no