kuldemontør / senior kuldemontør

torgrim sollid, randstad
omfang
fast
søk nå

om stillingen

arbeidsgiver
Teknotherm Marine AS
arbeidssted
tromsø, troms og finnmark
kategori
Industri og produksjon
sektor
Privat
omfang
fast
stilling
Fulltid
kontakt
torgrim sollid
telefon
+4790985802
e-post
torgrim.sollid@randstad.no
søknadsfrist
23.05.2021
søk nå

stillingsbeskrivelse

Teknotherm Marine søker nå etter nye ansatte til å være med å videreutvikle vår avdeling i Tromsø.

Vi ønsker å komme i kontakt med deg som er kuldemontør eller maskinist med erfaring fra ammoniakkinstallasjoner. Dersom du i tillegg har automasjonskompetanse (PLS) og sveisesertifikat er det en fordel.

Arbeidsdagene hos oss i Teknotherm kjennetegnes av stor frihet og fleksibilitet til å planlegge arbeidet selv. Det er derfor viktig at du er selvstendig med evne til å tenke løsninger, har en indre drive til å lykkes og stor arbeidskapasitet.

I Tromsø har vi en ren serviceavdeling der arbeidet hovedsakelig vil bestå av serviceoppdrag ombord i den norske fiskeflåten. Det kan også forekomme noe overhalings- og reparasjonsarbeid på servicekontoret vårt.

Selv om arbeidsdagen stort sett vil være lokalt i Tromsø oppstår det av og til behov som gjør at kompetansen din kan trenges andre plasser i landet.

Teknotherm har et sterkt ønske om å bidra til at våre ansatte videreutvikler seg.

Det kan derfor være aktuelt med reiser utenlands i forbindelse med oppstart på våre systemer, samt offshore sikkerhetskurs, eller andre relevante kurs.

Da du vil være vårt ansikt utad er det viktig for oss at du er fornøyd.

Ut over det som allerede er nevnt kan vi også tilby:

  • Gode lønns- og pensjonsbetingelser
  • Tilleggsordninger ved reiser
  • Gode forsikringer
  • Intern opplæring ved vårt hovedkontor

 

Dersom dette høres ut som noe for deg, eller noen du kjenner, håper vi du tar kontakt med konsulent Torgrim Sollid i Randstad, som bistår oss i denne prosessen.

Han lover en fullstendig konfidensiell og uforpliktende prat. Det vil også være mulig å nå han utenfor normal arbeidstid.

om arbeidsgiver

Markedsleder søker 2 kuldemontører

Om arbeidsgiver

Teknotherm Marine har aner helt tilbake til 1926, og har siden den gang bygd seg opp til å bli et ledende selskap innen salg, design og produksjon av kulde- og ventilasjonsanlegg (HVAC&R) til skip og offshore.Hovedkontoret vårt og produksjonen er i Halden, og vi har avdelingskontorer i Oslo, Ålesund, Bergen og Tromsø. I tillegg har vi datterselskaper i Gøteborg, Stettin, St.Petersburg og Seattle.Teknotherm Gruppen har ca 140 kompetente medarbeidere på verdensbasis, hvorav ca 100 i Norge.Vi har en solid eier i Heinen & Hopman, et internasjonalt konsern innenfor vårt marked, med avdelinger i 15 land og nærmere 2000 ansatte totalt.