lagermedarbeider

julie bjørkheim, randstad
omfang
sesong
søk nå

om stillingen

arbeidsgiver
Randstad AS
arbeidssted
stavanger, rogaland
kategori
Industri og produksjon
sektor
Privat
omfang
sesong
kontakt
julie bjørkheim
telefon
+4745729596
e-post
julie.bjorkheim@randstad.no
søknadsfrist
12.08.2022
søk nå

stillingsbeskrivelse

Lyst til å tjene litt ekstra på tampen av sommeren?

 

Vår samarbeidspartner på Forus trenger flere dyktige medarbeidere som til å bidra med å fullføre sommersesongen. Er du lærevillig og klar for nye utfordringer?

 

Kunden ønsker medarbeidere som kan starte så snart som mulig. Vi vil gjerne ta kontakt med deg som er ledig nå eller i løp av kort tid. Søknader vil bli vurdert fortløpende og anbefaler derfor å søke så snart som mulig!

 

Hva kan du forvente deg?

 

Et miljø hvor det jobbes sammen om å få levert noe av det viktigste Norge har og jobber med å skape verdier i den norske matproduksjonen. Her har vi flere som bidrar til god opplæring og ønsker seg gode kollegaer, som kan være med på å skape gode verdier sammen. Vil ser etter deg som trives med generell lagerarbeid, samt trives på trucken. Er du en engasjert medarbeider som ønsker erfaring fra lager og som vil bygge på CV-en? I tillegg trenger vi noen som kan bidra til at logistikken går på skinner. 

 

Vi ser etter deg som:

 • Ønsker erfaring på lager eller ønsker å bygge videre på erfaringen.
 • Er god på norsk muntlig og skriftlig, her er det viktig i forbindelse med sikkerhet og er et krav. 
 • Kan ta i et tak, her er det en del av arbeidsoppgavene som krever noen tunge løft og dermed viktig at man er i stand til å håndtere dette.
 • Har mulighet til å jobbe 2-skiftsordning. Her blir man satt opp på forskjellige vakter ut fra behov og dermed viktig at man kan jobbe både dag og kveld.  
 • Er fylt 18 år 
 • Det er ønskelig med truckførerbevis klasse T1-T4, ikke et krav.
 • Er ansvarsbevisst og har forståelse for at man er avhengig av hverandre i denne type arbeid. Det betyr at det er viktig at alle bidrar med sine arbeidsoppgaver for å sørge for god flyt gjennom hele verdikjeden. 
 

Ønsker du å finne enda flere fordeler med å ha en sommerjobb i en produksjonsbedrift ?

Ta gjerne en titt på lenken her:
https://jobb.randstad.no/jobbsokertips/soknadsprosessen/6-gode-grunner-til-a-soke-sommerjobb-innen-produksjon/

 

Ønsker du å søke, men lurer på hva Randstad kan tilby?

 

Vi er nemlig også noen fordeler med å jobbe gjennom vår bedrift. 

 
 • Du vil få god oppfølging av din konsulent. 
 • Forsikrings- og pensjonsordninger i Storebrand
 • Ansattparkering og kantine
 • Bedrifter med gode vilkår og et godt arbeidsmiljø
 • Lønn etter tariff
 • Bli en del av verdens største HR-selskap som vil gi deg mange jobbmuligheter
 

Kunne du tenkt deg å søke på stillingen? Da er det bare å søke i vei! 

Dette gjør du ved å registrere en CV og en søknad, slik at vi har mulighet til å få et inntrykk av deg og dine ferdigheter. Skriv derfor om hvorfor du ønsker å søke på stillingen og hva du kan bidra med. For å kunne kvalifiseres trenger vi at du registrerer deg via Søk-knappen. Skulle du ha noen spørsmål så ta gjerne kontakt på telefon eller send en melding, så blir du kontaktet ved første anledning.

 

Ser frem til å høre ifra deg ! 

Om arbeidsgiver

Randstad er den globale markedslederen innen HR-service tjenester. Vi hjelper mennesker og virksomheter med å realisere sitt fulle potensial. Dette gjør vi ved å kombinere kraften i dagens teknologi med vår brennende interesse for mennesker. Dette kaller vi Human Forward.I 2019 hjalp vi mer enn to millioner kandidater med å finne en meningsfylt jobb hos en av våre 280 000 kunder. I tillegg ga vi opplæring til mer enn 350 000 mennesker. Randstad har en tilstedeværelse i 38 land over hele verden, og har en topp-tre markedsposisjon i halvparten av disse. I 2019 hadde Randstad i gjennomsnitt 38 280 egne ansatte og en omsetning på 23,7 mrd Euro. Randstad ble etablert i 1960 og har hovedkontor i Diemen i Nederland. Randstad N.V. er notert på NYSE Euronext. For mer informasjon, se www.randstad.com og www.randstad.no