lagermedarbeider

torgrim sollid, randstad
omfang
sesong
søk nå

om stillingen

arbeidsgiver
Randstad AS
arbeidssted
tromsø, troms og finnmark
kategori
Lager, transport og logistikk
sektor
Privat
omfang
sesong
stilling
Fulltid
kontakt
torgrim sollid
telefon
+4790985802
e-post
torgrim.sollid@randstad.no
søknadsfrist
Snarest
søk nå

stillingsbeskrivelse

Ser du etter en sommerjobb med fysisk arbeid og kundeservice?

Har du ikke truckførerbevis, men drømmer om en jobb innen lager? 


Denne jobben gir deg muligheten til å jobbe hos en nyetablert avdeling med dyktige og engasjerte kollegaer. Du får brukt kroppen din ved å hente varer på lageret og ikke minst slå av en prat med trivelige kunder. 

Du vil få et godt samarbeid med selgere og ledere som er mer enn villig til å hjelpe deg på veien. Dette er spesielt for deg om du trives med selvstendig arbeid. Det vil være en hverdag der du får ansvaret for å drifte lageret selv. 

Bedriften leverer møbler og interiør av høyeste kvalitet i en ny og moderne butikk. Produktene betyr med andre ord mye for kundene. 

Denne lagerjobben er en flott kombinasjon av fysisk arbeid, kundebehandling og data-arbeid. Er du fleksibel på arbeidstid, serviceinnstilt, ryddig og selvstendig vil denne jobben passe deg utmerket. 
 

Sentrale arbeidsoppgaver vil være:

  • Varemottak og registrering av varer i datasystemet
  • Sortering og plassering av varer på riktige lokasjoner
  • Plukking og utlevering av varer til kunder
  • Montering / demontering av møbler i utstillingen
  • Frafallende lagerarbeid


Hvorfor Randstad?

Vi samarbeider med flere anerkjente og solide bedrifter som tilbyr grundig opplæring og hyggelige arbeidsmiljø. Vi i Randstad sikrer deg gode arbeidsforhold, muligheten til utvikling og læring, samt støtte gjennom en rådgiver. Ved hjelp av jevnlig oppfølging jobber vi for å sikre din trivsel og at du blir tatt godt imot i din nye jobb.

Gjennom likebehandlingsprinsippet vil vil også sørge for at du får den samme lønnen som om du ble direkte ansatt hos bedriften. Hos oss vil du være trygg og godt tatt vare på. Du kan få spennende erfaring, påfyll til CV og ikke minst to referanser gjennom den ene jobben. 


Som vikar i Randstad blir du en del av verdens største HR- og rekrutteringsselskap og får oppfølging av dedikert konsulent.


 

Om arbeidsgiver

Randstad er den globale markedslederen innen HR-service tjenester. Vi hjelper mennesker og virksomheter med å realisere sitt fulle potensial. Dette gjør vi ved å kombinere kraften i dagens teknologi med vår brennende interesse for mennesker. Dette kaller vi Human Forward.I 2019 hjalp vi mer enn to millioner kandidater med å finne en meningsfylt jobb hos en av våre 280 000 kunder. I tillegg ga vi opplæring til mer enn 350 000 mennesker. Randstad har en tilstedeværelse i 38 land over hele verden, og har en topp-tre markedsposisjon i halvparten av disse. I 2019 hadde Randstad i gjennomsnitt 38 280 egne ansatte og en omsetning på 23,7 mrd Euro. Randstad ble etablert i 1960 og har hovedkontor i Diemen i Nederland. Randstad N.V. er notert på NYSE Euronext. For mer informasjon, se www.randstad.com og www.randstad.no