legemiddelutvikling - radiofarmasøytisk fou

jon bjørbekk, randstad
omfang
fast
søk nå

om stillingen

arbeidsgiver
Institutt for Energiteknikk
arbeidssted
kjeller, viken
kategori
Industri og produksjon
sektor
Privat
omfang
fast
stilling
Fulltid
kontakt
jon bjørbekk
telefon
+4795211580
e-post
jon.bjorbekk@randstad.no
søknadsfrist
Snarest
søk nå

stillingsbeskrivelse

Har du lyst å bidra til utvikling av livsviktige kreftlegemidler i et unikt europeisk fagmiljø?

Divisjon Radiofarmasi har nærmere 70 års erfaring med produksjon av radiofarmaka og samarbeider med noen av verdens ledende legemiddelselskaper i utvikling av nye, effektive kreftlegemidler. Divisjonen jobber også med utbygging av sine fasiliteter på Kjeller for å kunne ta på seg oppdrag fra større og mindre kunder fra inn- og utland. Sektor Radiofarmasøytisk FoU har fokus på forskning og utvikling av nye radioaktive legemidler samt prosjektledelse for nye prosjekter og oppdrag. Sektoren har et høyt faglig nivå og et sterkt engasjement blant de ansatte. Arbeidssted er på Kjeller i Viken fylke.
 

Legemiddelutvikling - Radiofarmasøytisk FoU 


Om stillingens arbeidsoppgaver
For å styrke avdelingens kapasitet og kompetanse, søker vi etter en person med erfaring innen utvikling av legemidler med fokus på prosessutvikling og automatisering. Stillingen består av prosjektarbeid hvor oppgavene vil være prosessutvikling innen produksjon av radioaktive legemidler hovedsakelig knyttet til kundeprosjekter. Stillingen vil kreve både praktisk arbeid med radioaktive stoffer og tilhørende dokumentasjonsarbeid. I tillegg skal du kunne påta deg ansvaret for delprosjekter innenfor ditt fagområde.

Ønskede kvalifikasjoner:

 • Mastergrad / doktorgrad eller ingeniør / siv. ingeniør innen naturvitenskapelig fagområde, fortrinnsvis innen kjemi / prosess
 • Erfaring med automatisering av produksjonsprosesser
 • Det er en fordel med kjennskap til GMP (Good Manufacturing Practice)
 • Relevant erfaring innen legemiddelutvikling er en fordel
 • Erfaring med praktisk radioaktiv arbeidsteknikk er en fordel
 • Gode norsk- og engelskkunnskaper, muntlig og skriftlig


Ønskede personlige egenskaper:

 • Du trives med faglige utfordringer i et hektisk arbeidsmiljø
 • Du er løsningsorientert og engasjert, og har stor gjennomføringskraft
 • Du er fleksibel og ansvarsbevisst
 • Du evner å jobbe selvstendig og i samarbeid med andre internt / eksternt


Vi tilbyr:

 • Ansvar og innflytelse i et aktivt og nyskapende fagmiljø innen neste generasjons kreftmedisiner
 • Uformelt og positivt arbeidsmiljø
 • Kantineordning
 • Sosiale goder inkludert pensjon, ulykke- og gruppelivsforsikring, bedriftsidrettslag og støtte til treningssenter. 


IFE benytter bakgrunnssjekk som en del av vår kvalitative rekrutteringsprosess. Personlig egnethet for stillingen vektlegges, og kandidaten må ha de personlige egenskapene en virksomhet som er underlagt sikkerhetsloven krever. Høres dette interessant ut? Ta gjerne kontakt for en uformell prat om stillingen. Alle henvendelser behandles konfidensielt.


 

Om arbeidsgiver

Institutt for Energiteknikk (IFE) er et uavhengig forskningsinstitutt, lokalisert på Kjeller og i Halden. Vi er internasjonalt ledende på en rekke områder innen fornybar energi, petroleum, nukleærteknologi, digitale systemer og nukleærmedisin. IFE utvikler nye teknologiske løsninger for næringsliv og myndigheter i over 30 land. Vi er rundt 600 fast ansatte og omsetter for ca. 1 mrd. kr. Divisjon Radiofarmasi er en del av IFE og holder til på Kjeller ved Lillestrøm. Vi har en verdensledende produksjonsvirksomhet innen radioaktive legemidler, og har en komplett infrastruktur for utviklingsløpet helt fra forskning til global distribusjon. Vi er i dag mer enn 130 medarbeidere fordelt på tre sektorer; Radiofarmasøytisk Produksjon, Grossist og FoU.Divisjon Radiofarmasi har nærmere 70 års erfaring med produksjon av radiofarmaka, og samarbeider med noen av verdens ledende legemiddelselskaper i utvikling av nye, effektive kreftlegemidler. Divisjonen jobber også med planer for fremtidig utbygging av sine fasiliteter på Kjeller for å kunne ta på seg oppdrag fra større og mindre kunder fra både inn og utland. Du er velkommen til å lese mer om IFE på www.ife.no.