logistikksjef

camilla østerud, randstad
omfang
fast
søk nå

om stillingen

arbeidsgiver
Norautron AS
arbeidssted
horten, vestfold og telemark
kategori
Lager, transport og logistikk
sektor
Privat
omfang
fast
stilling
Fulltid
kontakt
camilla østerud
telefon
+4740021513
e-post
camilla.osterud@randstad.no
søknadsfrist
05.12.2021
søk nå

stillingsbeskrivelse

Logistikksjef

Norautron er en bedrift i sterk vekst og utvikling og søker nå en logistikksjef til nyopprettet stilling. Som logistikksjef vil du få en sentral rolle i lederteamet i Operations og videreutvikle lager og tilhørende ressurser i takt med bedriftens vekst. Det er ønskelig med en person som har blikk for både det store bilde, men også de små detaljene som er viktig for å få en effektiv drift av lager- og logistikk. Du vil bli en del av et erfarent og faglig sterkt miljø og vil kunne bidra med din kunnskap og erfaring til å bygge opp en kvalitativt solid logistikkavdeling. 

Norautron tilbyr et solid faglig, samt inkluderende arbeidsmiljø med god takhøyde. Vi tilbyr en spennende jobb i et vekstmiljø, med gode muligheter for å påvirke din egen arbeidshverdag og utviklingsmuligheter. Norautron har konkurransedyktige betingelser.

Logistikksjefen vil ha det overordnede ansvaret for lagrene, inklusiv transport, fortolling og preferanseberegninger, arealer og kapasiteter. Du vil ha personalansvar for lagersjef, som igjen har ansvar for gruppeledere og lagerpersonell. Totalt ansatte lagerfunksjoner er ca. 35. 

Arbeidsoppgaver: 

 • Overordnet drift- og lederansvar for lager, med budsjettansvar
 • Jobbe frem investeringer som er nødvendige for å sikre moderne lagerhold og responstid 
 • Planlegging og ressursutnyttelse
 • Legge til rette for opplæring og kompetanseheving av ansatte
 • Lean - kontinuerlig forbedringsarbeid for å sikre kvalitet, effektivitet og kostnadsbesparelse


Kvalifikasjoner: 

 • Bakgrunn innen logistikk og ledererfaring fra logistikk miljø 
 • Ønskelig med utdannelse innen ledelse- og/eller logistikk, men erfaring vil bli vektlagt
 • Grundig og gjennomgående forståelse for logistikk
 • God kunnskap om  toll- og preferanseberegninger, men er også villig til å ta nødvendig kurs og opplæring for å sikre solid forståelse for ansvarsområdet
 • Gode IT-kunnskaper og erfaring med databehandling og analyse
 • God kjennskap til ulike ERP-systemer og evner å utnytte mulighetene som ligger i systemene
 • Teknisk erfaring og forståelse knyttet til digitalisering og automatisering av lager er ønskelig


Som person jobber du strategisk og evner å se de lange linjene og forutse arbeidsoppgaver og konsekvenser. Du utstråler trygghet og har integritet som leder. Du er ujålete når det kommer til jobber som må gjøres, og stepper inn der behovet er størst. Du har forståelse for den praktiske hverdagen for lagerpersonalet og evner å skape tillit og felles forståelse for strategi og beslutninger. Du er lyttende og oppmerksom, men også tydelig i din kommunikasjon. Du evner å ta raske driftsmessige beslutninger når det er nødvendig, men har samtidig en grundig tilnærming til de beslutningene som skal tas. Du forstår viktigheten av å opprettholde gode forbindelser med kunder, produsenter og leverandører.

Om dette er av interesse for deg ber vi deg søke på stillingen, med CV og en presentasjon av deg selv. 

Vi ser frem til å høre fra deg!

Om arbeidsgiver

Norautron AS er et selskap i teknologikonsernet Embron Group ASog fungerer som en komplett kontraktsprodusent av kundespesifisert elektronikk ogelektromekaniske produkter. Bedriften tilbyr tjenester innenfor bl. a. kretskort- ogelektromekanisk produksjon og sammenstilling, systemintegrasjon, test, service, innkjøp oglogistikk. Norautron AS er sertifisert i henhold ISO-9001/14001 og AQAP 2110. Bedriften harca 310 ansatte i Norge og over 800 globalt, som arbeider i et miljø der kundene stiller store krav til nøyaktighet, kvalitet og leveringstid i alle ledd. Norautron AS har fabrikker i Polen, Sverige og Kina, i tillegg til produksjonen i Norge.