medarbeider

camilla guttormsen, randstad
omfang
engasjement
søk nå

om stillingen

arbeidsgiver
Randstad AS
arbeidssted
bodø, nordland
kategori
Industri og produksjon
sektor
Privat
omfang
engasjement
kontakt
camilla guttormsen
e-post
camilla.guttormsen@randstad.no
søknadsfrist
Snarest
søk nå

stillingsbeskrivelse

Få flere jobbmuligheter ved bare én søknad!

Vi i Randstad Tromsø jobber med rekruttering og bemanning i hele Nord-Norge. Hver dag jobber vi med å koble sammen riktig kompetanse og arbeidsplass. Vi opplever en høy etterspørsel etter gode arbeidere. 

Hvorfor søke? 

Du har kanskje en cv med spesifikk type arbeidserfaring, men et menneske kan passe inn i mange ulike yrker og bransjer. Uansett om du søker erfaring eller ønsker å prøve noe nytt så anbefaler vi deg søke hos oss. 

Ved hjelp av vår kompetanse, nettverk og innsats kan vi hjelpe deg ut i arbeidslivet. Du søker, vi evaluerer og kan dermed presentere deg til flere ulike bedrifter. Du kan til og med komme med forslag i din søknad om spesifikke bedrifter du ønsker jobbe hos. 

Ved hjelp av vår kompetanse kan vi i en presentasjon selge deg inn som potensiell ansatt på en profesjonell måte. 

Vi jobber hovedsakelig med engasjementer og vikariater, men også faste stillinger. Det kan være innen lager, logistikk, produksjon, butikk, reiseliv, service, administrasjon med mer. 

Vi ser etter deg som:
  • er over 18 år 
  • verdsetter god arbeidsmoral
  • er motivert til å levere

Hvorfor Randstad?

Vi samarbeider med flere anerkjente og solide bedrifter som tilbyr grundig opplæring og hyggelige arbeidsmiljø. Vi i Randstad sikrer deg gode arbeidsforhold, muligheten til utvikling og læring, samt støtte gjennom en rådgiver. Ved hjelp av jevnlig oppfølging jobber vi for å sikre din trivsel og at du blir tatt godt imot i din nye jobb.

Gjennom likebehandlingsprinsippet vil vil også sørge for at du får den samme lønnen som om du ble direkte ansatt hos bedriften. Hos oss vil du være trygg og godt tatt vare på. Du kan få spennende erfaring, påfyll til CV og ikke minst to referanser gjennom den ene jobben. Ikke minst kan du få rabatter på flere ulike steder, kun av å jobbe gjennom oss. 

Vi vil vurdere søkere fortløpende og ser frem til å bli bedre kjent med deg. 

Trykk “søk”, last opp cv og skriv litt om deg selv i din søknad. Gjerne inkluder preferanser for din neste jobb og arbeidsplass. Har du ulike førerkort eller bevis så ta det gjerne med. 

 

Om arbeidsgiver

Randstad er den globale markedslederen innen HR-service tjenester. Vi hjelper mennesker og virksomheter med å realisere sitt fulle potensial. Dette gjør vi ved å kombinere kraften i dagens teknologi med vår brennende interesse for mennesker. Dette kaller vi Human Forward.I 2019 hjalp vi mer enn to millioner kandidater med å finne en meningsfylt jobb hos en av våre 280 000 kunder. I tillegg ga vi opplæring til mer enn 350 000 mennesker.Randstad har en tilstedeværelse i 38 land over hele verden, og har en topp-tre markedsposisjon i halvparten av disse. I 2019 hadde Randstad i gjennomsnitt 38 280 egne ansatte og en omsetning på 23,7 mrd Euro. Randstad ble etablert i 1960 og har hovedkontor i Diemen i Nederland. Randstad N.V. er notert på NYSE Euronext. For mer informasjon, se www.randstad.com og www.randstad.no