mekaniker

regine gausemel, randstad
omfang
engasjement
søk nå

om stillingen

arbeidsgiver
Randstad AS
arbeidssted
førde, vestland
kategori
Håndverkstjenester
sektor
Privat
omfang
engasjement
stilling
Fulltid
kontakt
regine gausemel
telefon
+4795440058
e-post
regine.gausemel@randstad.no
søknadsfrist
Snarest
søk nå

stillingsbeskrivelse

Fleksibel mekaniker på jakt etter nye utfordringar?

Kvifor jobbe som mekaniker via Randstad?

Å være utleid via Randstad kan gje deg verdifull arbeidserfaring og for mange kan det vere ein veg ut av arbeidsledighet. Uansett om du er i starten av arbeidslivet eller har lang erfaring kan vi hjelpe deg vidare i karriera.

Kvar dag jobbar vi for å kunne tilby talent som deg den riktige jobben. Kort forklart, rett person på rett plass. Det er ikkje ei oppgåve vi tar lett på. Vårt mål er alltid å finne løysningar som gjer best mogleg resultat, både for talentet vårt og for kunden vår.

Når du jobbar for Randstad skal du alltid vere trygg på at du har ein seriøs arbeidsgjevar i ryggen og at du blir behandlet rettferdig og med respekt. Hjå oss får du personleg oppfølging fra eigen kontaktperson og alltid ryddige arbeidsforhold. I tillegg får du tilgang til vårt fordelsprogram, Randstad 4u.

Les meir om fordelane ved å jobbe gjennom Randstad her.

Vi ser etter mekanikera til både faste og midlertidige stillingar.

Vi er på jakt etter mekanikera innan alle fagfelt, alt få bilmekaniker til landbruksmekaniker. 
Du er en mekaniker som evnar å kommunisere med kundar, du har vilje og evne til å arbeide i team samt sjølvstendig. Du har gjerne relevant fagbrev, evt lang erfaring, og har gode oppdaterte datakunnskaper. 

Dersom du er ein mekaniker på jakt etter ei ny utfordring så håpar vi at du tar kontakt med oss for ei uforpliktande samtale.

Send inn søknad!

 

Om arbeidsgiver

Randstad er den globale markedslederen innen HR-service tjenester. Vi hjelper mennesker og virksomheter med å realisere sitt fulle potensial. Dette gjør vi ved å kombinere kraften i dagens teknologi med vår brennende interesse for mennesker. Dette kaller vi Human Forward.I 2019 hjalp vi mer enn to millioner kandidater med å finne en meningsfylt jobb hos en av våre 280 000 kunder. I tillegg ga vi opplæring til mer enn 350 000 mennesker. Randstad har en tilstedeværelse i 38 land over hele verden, og har en topp-tre markedsposisjon i halvparten av disse. I 2019 hadde Randstad i gjennomsnitt 38 280 egne ansatte og en omsetning på 23,7 mrd Euro. Randstad ble etablert i 1960 og har hovedkontor i Diemen i Nederland. Randstad N.V. er notert på NYSE Euronext. For mer informasjon, se www.randstad.com og www.randstad.no