national director - dfind consulting

sara göthe, randstad
omfang
fast
søk nå

om stillingen

arbeidsgiver
Randstad Norway AS
arbeidssted
oslo
kategori
IT
sektor
Privat
omfang
fast
kontakt
sara göthe
telefon
+4797671118
e-post
sara.gothe@randstad.no
søknadsfrist
18.09.2022
søk nå

stillingsbeskrivelse

Vi søker nå en leder som kan sikre at suksesshistorien fortsetter gjennom å utvikle selskapet i dets neste fase.

Dfind Consulting har hatt en fantastisk utvikling siden oppstarten for snart 4 år siden. Selskapet har vokst til ca 200 ansatte og en årlig omsetning på 300 MNOK.  Vi søker nå en leder som kan sikre at suksesshistorien fortsetter gjennom å utvikle selskapet i dets neste fase. En som kan føre den gode kulturen videre og samtidig beholde selskapets unike identitet. En som er strukturert, målrettet og evner å setter rammer, uten at det oppfattes som detaljstyrende. Vi ønsker oss en synlig leder, både eksternt og internt. En dyktig leder som også evner å utvikle andre gode ledere. Dfind Consulting er et datterselskap av Randstad Norge. Randstad er verdens største HR service selskap med over 2 millioner mennesker i 39 ulike land.

 

Stillingen

Hovedoppgave: Ha det overordnete ansvaret for virksomheten. Fullt resultatansvar for Dfind Consulting, herunder drive og utvikle virksomheten innenfor de til enhver tid gjeldende rammer og mål.  

Coache og utvikle selskapets ledere på en inspirerende måte. Kvalitetssikre at Dfind Consulting er fremste leverandør av konsulenttjenester innenfor sitt område på det lokale markedet i Norge. Ansvarlig for strategisk salgsarbeid, eksterne nettverk og markedsføring. 

Rapporterer til Managing Director (MD) Norge og vil delta i selskapets nasjonale ledergruppe

 

Overgripende ansvarsområder og arbeidsoppgaver

 • Utarbeide strategi og budsjetter i samarbeid med ledergruppe og MD
 • Oppfølging av gjeldende budsjetter og strategier, herundere korrigerende tiltak ved avvik.
 • Være en pådrivere for å utvikle en forretningskultur som støtter opp under selskapets overordnede mål
 • Overordnet ansvar for oppfølging og utvikling av selskapets ledere. Herunder sørge for nødvendig kursing og gjennomføring av Great conversations.
 • Følge og etterleve Randstad sine policyer, prosedyrer og retningslinjer (Business Principles og AIR policy, m.m.)

Kompetanse og ferdigheter

 • helst høgskoleutdanning, eller tilsvarende
 • relevant arbeidserfaring kan kompenseres for manglende formell utdannelse
 • erfaring som leder med dokumenterbare resultat fra komersiell virksomhet
 • fordel med salgserfaring
 • Strukturert og resultat drevet
 • Høy etisk standard
 • Personlighet som gjenspeiler i Randstad sine kjerneverdier.  


hva vi tilbyr
Mulighet til å lede et høypresterende team av kunnskapsmedarbeidere. Mulighet til å være en del av et globalt nettverk, og samtidig lede et firma i en tidlig fase hvor grunderånden fortsatt i aller høyeste grad er gjeldene. Lønn ihht ansvarsområde, bonus og aksjeprogram. Nesten uendelige utviklingsmuligheter.

Spørsmål til stilligen: Sara Göthe, Tel 97671118, Mail: sara.gothe@randstad.no
Søknadsfrist: 18 sep 

Om arbeidsgiver

Randstad ble grunnlagt i Nederland 1960, og er i dag etablert i 38 land. Vi er verdens største aktør av HR- og bemanningsløsninger med 38.280 ansatte. Gruppen er børsnotert og nådde i 2019 en omsetning på over 23,7 milliarder Euro.Randstad kom til Norge i 2008 gjennom et oppkjøp av en lokal nisjespesialist og har siden den gang vokst til et markedsledende bemannings- og rekrutteringsselskap. Vi er lokalisert over hele landet.Dfind Consulting, datterselskap til Randstad Norway, er et norsk konsulentselskap etablert i 2016. Tre år på rad er vi Great Place to Work-sertifisert, i fjor klatret vi opp på pallen og ble kåret til Norges andre beste arbeidsplass i kategorien 50 til 199 ansatte. Hos Dfind Consulting er vi opptatt av kultur og lagspill. Vi vinner og feirer som en enhet.