operatør

anne borgaas, randstad
omfang
vikariat
søk nå

om stillingen

arbeidsgiver
Lantmannen Cerealia AS
arbeidssted
moss, viken
kategori
Industri og produksjon
sektor
Privat
omfang
vikariat
stilling
Fulltid
kontakt
anne borgaas
telefon
+4740021461
e-post
anne.borgaas@randstad.no
søknadsfrist
Snarest
søk nå

stillingsbeskrivelse

Vil du jobbe i en av Norges viktigste næringer?

For vår kunde Lantmannen Cerealia AS i Moss søker vi etter dyktige operatører til bemanning av kornmottaket. Her vil du få varierte arbeidsoppgaver og en meningsfull jobb. 
 

Arbeidsoppgaver:

 • Mottak av kornleveranser
 • Kontroll på utkjøring/innkjøring og lossing
 • Bruk av styringssystemer fra kontrollrom
 • Diverse tilleggsoppgaver og vedlikeholdsoppgaver

Kvalifikasjoner:
 • Erfaring fra produksjon og industri innen næringsmiddel. Fagbrev innen næringsmiddel er ønskelig, men ikke et krav. 
 • Gode data kunnskaper
 • Kommuniserer godt både muntlig og skriftlig på norsk
 • God til å håndtere flere baller i luften og liker kundeservice
 • Kan jobbe dag og kveldsskift, eller natt

Vi tilbyr:
 • Godt miljø og varierte arbeidsoppgaver
 • Langvarig vikariat, med mulighet for fast stilling ved økt behov/produksjon. 
 • Lønn etter tariff
 
Vi ser etter deg som har mulighet for en rask oppstart. Arbeidstid vil være to skift fra kl. 06.00-14.00 og 14.00-22.00. Hvis man jobber natt er arbeidstiden fra 22.00-06.00.


"Mølla i Moss"

Lantmännen Cerealia i Moss, eller i "mølla i Moss" som de fleste kjenner den som –  har "alltid" vært her. Aktiviteter rundt Morseeleven kan relateres tilbake til 1400 tallet. Antagelig er kverndrift opprinnelsen til Moss by.På slutten av 1800 tallet ble møllene samlet under Moss Aktiemøller og Herik Gerner gikk på børsen. Møllene her var moderne og i historiebøkene kan vi lese at verdens første melsilo ble installert i 1938.

Helt frem til 1995 var det kornmonopol i Norge. Det vil si at staten eide kornet og melet, og at møllene fikk godtgjørelse for å male melet. Det var gode tider for møllene. Etter hvert så bransjen at dette ville endre seg, det var stor overkapasitet på melsiden, og et omfattende strukturarbeid startet. I mellom tiden ble Bjølsen og Moss Aktiemøller kjøpt opp av Nora Industrier( 1986) som senere fusjonerte med Orkla i 1991.

Nora Industrier var kjent for matproduksjon, og kraftfòr produksjonen ved Moss Aktiemøller ble dermed lagt ned. Heldigvis ble det satset på havregryn og i 1996 ble det installert en ny moderne mølle. Det ble samtidig besluttet å legge ned hvetemelproduksjon i Moss. I denne anledning fikk bedriften støtte av SND til å starte opp ny virksomhet. Dette skulle bli bedriften nye vei - fra mølle til næringsmiddelfabrikk. En ny og moderne cerealfabrikk ble etablert og i dag produseres kjente varemerker som Axa Go’dag og Bjørn havregryn i Moss.

Når det produseres havre blir det mye biprodukt i form av skall. Dette skallet blir i dag brent i en stor biokjele og energien går tilbake til produktene i form av steam. I tillegg har vi så mye energi til overs at vi kan levere varme til Moss sentrum. I dag er det 52 årsverk ved bedriften og totalt 20 000 tonn havre og müsli produkter produseres årlig. Utenom våre produkter er våre ansatte de viktigste . Det legges ned mye arbeid i arbeidsmiljøet og i 2008 fikk bedriften IA-prisen i Østfold.


 

Om arbeidsgiver

Lantmännen er et landbrukskooperativ og er ledende i Norden innenfor jordbruk, maskineri, bioenergi og matvarer. Vi eies av 20 000 svenske gårdbrukere, har 10 000 ansatte, virksomhet i 20 land og inntekter på 50 milliarder SEK. Med korn som basisprodukt foredler vi jordbruksavlinger for å bidra til et levedyktig jordbruk. Noen av vår mest kjente varemerker er AXA, Kungsörnen, GoGreen, Hatting, Schulstad og Gooh. Selskapet vårt er grunnlagt på kunnskaper og verdier som er bygget opp gjennom mange generasjoner hos eierne. Vi har forskning, utvikling og drift gjennom hele verdikjeden, og det innebærer at vi kan ta ansvar sammen – fra jord til bord. https://www.lantmannen.no