operatør

anne borgaas, randstad
omfang
fast
søk nå

om stillingen

arbeidsgiver
Stene Stål Produkter AS
arbeidssted
rolvsøy, viken
kategori
Lager, transport og logistikk
sektor
Privat
omfang
fast
stilling
Fulltid
kontakt
anne borgaas
telefon
+4740021461
e-post
anne.borgaas@randstad.no
søknadsfrist
31.05.22
søk nå

stillingsbeskrivelse

Har du mot i brystet, vett i pannen og stål i ben og armer?

Da er det kanskje deg vi ser etter som vår nye operatør? 

Hvorfor velge Stene Stål Produkter som din neste arbeidsplass?

Du vil bli del av et lite, men dyktig team som trives godt både med hverandre og jobben vi gjør. Hos oss er det korte beslutningsveier og du har mye frihet til å disponere tiden din selv. Stene Stål Produkter er en trygg bedrift med en historie som strekker seg helt tilbake til 1928. Vi har solid økonomi og har lang erfaring med det vi driver med. I tillegg har vi konkurransedyktige lønnsbetingelser, med bla. 80% overtidsbetalt fra 1. time. God helse- og pensjonsforsikring. Tilbud om fysioterapi hver 3. uke, samt bra arbeidsutstyr. Arbeidstid er dagtid, mandag-fredag. 

Arbeidsoppgaver
 
  • ordrehåndtering
  • plukking av varer, samt klargjøring for transport
  • lasting og lossing 
  • andre nødvendige oppgaver i forbindelse med drift av lager og produksjon

Den rette kandidaten

Vi ser først og fremst etter deg som er nevenyttig, og et ordensmenneske. Følgende kvalifikasjoner og egenskaper er viktige for oss:
 
  • logistikkerfaring og interesse for logistikk. Gjerne erfaring fra et større lager som er gode på varehåndtering.
  • gode digitale kunnskaper. Evnen til å raskt sette seg inn i våre systemer, og erfaring med bruk av ordrestyringssystemer.
  • trucksertifikat (T4 og T5) og kranførerbevis (G4).
  • mekanisk bakgrunn er et pluss, da du kan gjøre mye vedlikehold selv.
Hos oss kan det være hektisk til tider da det kan haste for våre kunder, samt at det også kan forekomme roligere perioder. Vi trenger deg som holder hodet kaldt når det er hektisk, og som tar initiativ når det er litt mer stille. Det er også fint om du er fleksibel, og åpen for å lære nye ting.

Om arbeidsgiver

Stene Stål Produkter AS er den eneste grossisten som kun jobber med stål til bygg i Norge. Vi er en liten og sammensveiset gjeng som hver dag prøver å finne gode og solide løsninger for våre kunder. Selv om vi har mange års erfaring fra bransjen, er vi hele tiden sultne og nysgjerrige på å utvikle oss, slik at vi kan være den mest ettertraktede leverandøren i markedet.Vi bestreber oss etter å hele tiden ha minst 5000 tonn stål på lager – med stor dybde innen de fleste dimensjoner. Det gjør at vi i de aller fleste tilfeller kan levere fra vårt eget lager i Fredrikstad. Selv bruker vi utelukkende anerkjente stålverk, som gir stabil kvalitet og stabile leveringer til vårt lager.