operatør

torgrim sollid, randstad
omfang
fast
søk nå

om stillingen

arbeidsgiver
Perpetuum Miljø AS
arbeidssted
sjøvegan, troms og finnmark
kategori
Lager, transport og logistikk
sektor
Privat
omfang
fast
stilling
Fulltid
kontakt
torgrim sollid
telefon
+4790985802
e-post
torgrim.sollid@randstad.no
søknadsfrist
Snarest
søk nå

stillingsbeskrivelse

“Det beste med jobben min er at jeg bidrar til noe samfunnsnyttig, samtidig som jeg får være med på utrolig mange spennende prosjekter og oppdrag”

Skulle du ønske dette var din arbeidshverdag? Vi søker nå flere operatører.

Perpetuum Miljø opplever sterk vekst og særlig økt behov for operatører i området Tysfjord-Sørreisa, med Salangen som utgangspunkt. Vi søker nye kollegaer til både fast 100% ansettelse og i engasjement. Kanskje er du ledig for nye oppdrag etter en lang vinter med brøyting eller langtransport? Eller er du fersk bak lastebilrattet og ønsker å bygge kompetanse og CV? Vi ser etter deg som har kl. CE og lyst på en variert og fysisk hverdag sammen med oss. 

Våre slambil-operatører har dager med akuttoppdrag og andre dager hvor vi utfører planlagte rutineoppdrag innen slam og septik eller anleggsdrift. Uansett hva du foretrekker, så kan vi garantere en spennende arbeidsplass sammen med dedikerte og humørfylte kolleger. Hos oss får du en trygg arbeidsplass hvor det legges til rette for trivsel og kompetanseutvikling.
 

Vi kan tilby:

  • Konkurransedyktige betingelser
  • Fast ansettelse i 100 % stilling
  • Engasjement i 100 % stilling med oppstart april/mai og varighet ut sept/okt. 
  • Arbeidsoppgaver med stor grad av selvstendighet
  • Høyt fokus på HMS og kompetanseheving
  • Riktig arbeidsverktøy og en moderne utstyrspark
 

Våre operatører må være stødig bak rattet og bør trives inne i førerhuset så vel som ute i fysisk aktivitet og i dialog med våre kunder og samarbeidspartnere. Praktisk sans og evne til å se løsninger, er egenskaper som vektlegges. Det er ønskelig at du har CE og gjerne erfaring med tilsvarende utstyr, men det viktigste for oss er at du har lyst og er lærevillig. Sertifikat kl.C og noe kjøreerfaring er et minimumskrav for stillingen. Arbeidssted vil primært være fra våre lokaler i Salangen, men noe anleggsdrift må også påregnes.

“Det materielle her er state of the art, og det er en veldig variert jobb. Den ene dagen åpner jeg rør og neste dag sitter jeg på en båt og renser tank. I Perpetuum får du et eksemplarisk arbeidsmiljø, her er det takhøyde uten tak. Og gjenvinning er ei næring som bare blir mer og mer viktig, så jeg frykter ikke for fremtiden - vi er jo de ukjente hverdagsheltene” - Ole Kristian, operatør i Perpetuum Miljø.
 

Har du lyst å bli en hverdagshelt sammen med oss? Ta kontakt med vår rekrutteringsrådgiver i Randstad dersom dette kan være noe for deg eller om du i første omgang er nysgjerrig på å vite mer.

Skriv gjerne i søknadsbrev om du er interessert i sesong eller fast stilling. Alle søknader behandles fortløpende.

I Perpetuum består dagene av alt fra bistand ved ulykker som er til fare for miljø og lokalsamfunn, til levering og avhenting ute hos våre kunder og samarbeidspartnere. Vi er stolt av å være en viktig bidragsyter til det grønne skiftet og en arbeidsplass som er av samfunnskritisk betydning for vår region.