payroll consultant

sara göthe, randstad
omfang
fast
søk nå

om stillingen

arbeidsgiver
Randstad Norway AS
arbeidssted
oslo
kategori
Økonomi
sektor
Privat
omfang
fast
stilling
Fulltid
kontakt
sara göthe
telefon
+4797671118
e-post
sara.gothe@randstad.no
søknadsfrist
24.06.2022
søk nå

stillingsbeskrivelse

Vil du være med å videreutvikle fremtidens lønnsfunksjon i verdens største HR-selskap?

Rett lønn til rett tid. Hvor vanskelig kan det være tenker kanskje mange. I Randstad vet vi bedre. Nå søker vi en engasjert lønnsmedarbeider som virkelig vet hva som kreves for å sikre nettopp rett lønn til rett tid for våre internt ansatte, utleide medarbeidere og konsulenter.

Lønnsavdelingen i Randstad består av 3 Payroll Consultants pluss en operativ Payroll Manager til å styre skuta. Her er stå-på-viljen og arbeidsmoralen høy, samtidig som det er god takhøyde og rom for latter i hverdagen. Som Payroll Consultant vil du ha ansvaret for varierte oppgaver innen lønnsfaget og være en viktig støttespiller for ledere og ansatte i våre selskaper. Stillingen innebærer blant annet følgende arbeidsoppgaver:

 • lønn A-Ø og reiseregninger
 • sykelønn og refusjoner opp mot NAV, samt inntektsmeldinger o.l
 • rapportering til offentlige myndigheter
 • avstemming lønn mot regnskap
 • effektivisering og forbedring av rutiner og dokumentasjon


Hvem vi ser etter

For å lykkes som Payroll Consultant hos oss tror vi at du har relevant utdanning og erfaring med operativ lønnskjøring. Siden Randstad er et globalt konsern er det heller ingen ulempe om du har erfaring fra lignende selskaper.

Vi tror det er en stor fordel om du har god systemkompetanse og at du tror på effektivisering av oppgaver gjennom riktig systembruk. Er du i tillegg en løsningsorientert og initiativrik person som liker å tenke nytt rundt teknologi og systemer, samt ønsker å bidra til utvikling på eget fagfelt og arbeidsmiljø? Ja, da har du tikket av de fleste boksene på vår ønskeliste.

Vi vil også nevne at vi i Randstad vet at superhelter ikke finnes og at vi heller ikke forventer at du er en, men vi tror du trives når du har mye å gjøre. Vi synes også det er aller best om du kan kjenne deg igjen i våre verdier: to know, to serve, to trust, striving for perfection og simultaneous promotion of all interests (Hva som egentlig ligger i disse skal vi fortelle deg når vi møtes)
 

Hva vi tilbyr

Som Payroll Consultant hos oss får du en sentral rolle i et selskap med dyktige, ambisiøse og hyggelige kollegaer, som sammen skaper et usedvanlig godt og sosialt arbeidsmiljø. Du får også en unik mulighet til å jobbe i et stort globalt selskap, men på lokalt nivå, så beslutningslinjene likevel er korte. Hos oss har alle en stemme og vi jobber sammen for å nå våre mål. I tillegg kan vi skilte med:

 • god opplæring og spennende utviklingsmuligheter
 • mulighet for relevant kursing og sertifiseringer
 • helseforsikring 
 • svært gunstig aksjesparingsprogram
 • diverse bedriftsavtaler
 • nye moderne lokaler i 9. etasje på Tullinløkka i Oslo
 • ny restaurantkantine 
 • ordentlig trivelige kollegaer :)


En kortfattet søknad som forteller hvorfor du ønsker å jobbe sammen med oss på lønn og en oppdatert CV er alt som trengs. Og lurer du på noe, så er du selvsagt hjertelig velkommen til å slå på tråden eller sende en mail. Spørsmål om stillingen kan rettes til: Sara Göthe, HR Director, tel 976 71 118. Søknadsfrist 24.06.2022 

Om arbeidsgiver

Randstad er den globale markedslederen innen HR-service tjenester. Vi hjelper mennesker og virksomheter med å realisere sitt fulle potensial. Dette gjør vi ved å kombinere kraften i dagens teknologi med vår brennende interesse for mennesker. Dette kaller vi Human Forward.I 2019 hjalp vi mer enn to millioner kandidater med å finne en meningsfylt jobb hos en av våre 280 000 kunder. I tillegg ga vi opplæring til mer enn 350 000 mennesker. Randstad har en tilstedeværelse i 38 land over hele verden, og har en topp-tre markedsposisjon i halvparten av disse. I 2019 hadde Randstad i gjennomsnitt 38 280 egne ansatte og en omsetning på 23,7 mrd Euro. Randstad ble etablert i 1960 og har hovedkontor i Diemen i Nederland. Randstad N.V. er notert på NYSE Euronext. For mer informasjon, se www.randstad.com og www.randstad.no