personalkonsulent

cathrine torsvik, randstad
omfang
fast
søk nå

om stillingen

arbeidsgiver
Randstad AS Avd Førde
arbeidssted
førde, vestland
kategori
Administrasjon, kontor og HR
sektor
Privat
omfang
fast
stilling
Fulltid
kontakt
cathrine torsvik
telefon
+4740021569
e-post
cathrine.torsvik@randstad.no
søknadsfrist
Snarest
søk nå

stillingsbeskrivelse

Vi søker personalkonsulent som vil jobbe med bemanning av utenlandsk arbeidskraft

Randstad er verdens største HR-selskap. Vi søker nå en personalkonsulent som skal bidra til å finne de beste kandidatene til våre KAM-kunder innen produksjon og logistikk i Norge. Arbeidssted vil være i våre trivelige og moderne lokaler i Førde.

Vi ser etter deg som er lidenskapelig opptatt av å levere kvalitet og god service i høyt tempo. Har du i tillegg genuin interesse for mennesker og relasjonsbygging, setter pris på et uformelt arbeidsmiljø, varierte oppgaver og høy grad av selvstendighet, så er det nettopp deg vi søker!

En stor del av våre utleide medarbeidere rekrutteres fra utlandet, bla. fra Polen. Det er derfor viktig at du behersker både polsk og norsk, evt andre østeuropeiske språk. Har du et nettverk i polen innen produksjon/næringsmiddel så vil vi anse det som en fordel. 

Arbeidsdagen er variert og hektisk i høysesong, men latteren og kreativiteten sitter alltid løst. Vi har store ambisjoner både for året og de neste år, og det er viktig at du bidrar med positivitet og vinnerkultur. Vi tror at vår nye lagspiller vil styrke teamet ytterligere med sin evne til kommunikasjon med utenlandske arbeidere, teft for rekruttering og koordinering av personell.      

Vi tilbyr deg en rolle med stor påvirkningskraft og utviklingsmuligheter i verdens største selskap for HR- tjenester. Du får en sentral rolle i utviklingen av teamets resultater og en selvstendig hverdag der jakten på kvalifiserte kandidater og menneskelig kontakt står i fokus. Hos oss vil du bli en del av et ambisiøst miljø med kolleger over hele landet. Vi gir deg en unik mulighet for læring og karriereutvikling. Vi har et sammensveiset og kollegialt fagmiljø fordelt på 17 lokasjoner, med svært gode støttefunksjoner innen hr, lønn, juridisk, salg og marked. Konkurransedyktige betingelser og gode pensjonsordninger er en selvfølge. 

Arbeidsoppgaver

 • Aktivt søke etter og tiltrekke seg kandidater i ulike kanaler, SoMe og nettverk, både i Norge og i utlandet, samt delta på kandidat- arrangementer
 • Utforme attraktive stillingsannonser, intervjue potensielle kandidater, samt utføre referansesjekk
 • Personalansvar for ansatte, som bla. innebærer godkjenning av timer, behandle  lønns- og sykelønns spørsmål, samt oppfølging av konsulenter og kunder
 • Innsalg av aktuelle kandidater til kunde med fokus på mersalg
 • Holde deg oppdatert på utvikling og trender innen forretningsområdet
 • Være en aktiv bidragsyter i teamet for å optimalisere våre tjenester
 • Salgsarbeid må påregnes i perioder
Ønskede kvalifikasjoner
 • Relevant høyere utdannelse og/eller relevant erfaring, gjerne fra produksjon, industri eller logistikk
 • Erfaring med administrativt arbeid er ønskelig
 • Behersker norsk og polsk (eller annet østeuropeisk språk) skriftlig og muntlig. 
 • Gode IT kunnskaper og evne til å lære nye systemer raskt
 • Fleksibel mht. arbeidstid
Personlige egenskaper
 • Stor arbeidskapasitet - hektiske perioder krever stamina
 • Lagspiller - vi er et team som kun lykkes sammen
 • Strukturert - du planlegger og er proaktiv for å dekke kundens bemanningsbehov
 • Selvstendig - vi kan stole på hverandre og at alle bidrar med sine oppgaver
 • Du skaper tillit og har evne til å bygge relasjoner - det er viktig når vi jobber med mennesker hver dag
 • Gode kommunikasjonsferdigheter, skriftlig og muntlig 

 

For mer informasjon om stillingen kontakt
Cathrine Torsvik - cathrine.torsvik@randstad.no mobil 400 21 569

eller Ole Espe - ole.espe@randstad.no  mobil 477 86 440 eller 


 

Om arbeidsgiver

Randstad er den globale markedslederen innen HR-service tjenester. Vi hjelper mennesker og virksomheter med å realisere sitt fulle potensial. Dette gjør vi ved å kombinere kraften i dagens teknologi med vår brennende interesse for mennesker. Dette kaller vi Human Forward.I 2019 hjalp vi mer enn to millioner kandidater med å finne en meningsfylt jobb hos en av våre 280 000 kunder. I tillegg ga vi opplæring til mer enn 350 000 mennesker. Randstad har en tilstedeværelse i 38 land over hele verden, og har en topp-tre markedsposisjon i halvparten av disse. I 2019 hadde Randstad i gjennomsnitt 38 280 egne ansatte og en omsetning på 23,7 mrd Euro. Randstad ble etablert i 1960 og har hovedkontor i Diemen i Nederland. Randstad N.V. er notert på NYSE Euronext. For mer informasjon, se www.randstad.com og www.randstad.no