produksjonmedarbeider

julie bjørkheim, randstad
omfang
vikariat
søk nå

om stillingen

arbeidsgiver
Randstad AS
arbeidssted
nærbø, rogaland
kategori
Industri og produksjon
sektor
Privat
omfang
vikariat
kontakt
julie bjørkheim
telefon
+4745729596
e-post
julie.bjorkheim@randstad.no
søknadsfrist
03.09.2022
søk nå

stillingsbeskrivelse

Ønsker du å lære mer om matproduksjon?

Syns du det er spennende med produksjon og ønsker å lære mer om hva som er med på å ferdigstille produktene?

Vi har en kunde på Nærbø, som er på utkikk etter engasjerte medarbeidere med et ønske om å utvikle seg innenfor dette fagfeltet. Denne stillingen er tiltenkt som en tilkallingsvikar, hvor du får spørsmål om å jobbe etter behov og i forbindelse med ferieavviklinger. 

Hva kan du forvente deg?

Når du jobber hos kunden er du med å sikre at norsk matproduksjon blir oppbevart og sendt riktig ut fra fabrikkene. Vi ser derfor etter deg som har et ønske om å lære om produktene, samt en forståelse for hvor viktig det er at man tar riktig vare på dem. Vi ønsker derfor deg som synes dette kunne være spennende og kan starte fortløpende!

Bedriften jobber for å skape et miljø hvor du har rom for å lære og utvikle deg, samt at alle sammen er med på å skape verdier og jobber mot et felles mål. Vi er på utkikk etter noen som kan jobbe i et høyt tempo og trivs med en litt hektisk hverdag.

Det er også viktig at du er opptatt av hygiene i henhold til mat, da arbeidsoppgavene innebærer håndtering av matvarer og pakking av produktene inne hos kunden. Noen av arbeidsoppgavene kan være mer selvstendige. Det er derfor viktig at man er trygg på å kunne arbeide på egenhånd.

 

Vi ser etter deg som:

 • Har erfaring eller ønsker å lære mer om matproduksjon 
 • Fylt 18 år 
 • God produktforståelse 
 • Er god i norsk muntlig og skriftlig, dette er i forbindelse med sikkerhet og dermed et krav at man behersker
 • Har god teknisk forståelse og kan lett sette seg inn i nye maskiner.
 • Kan ta i et tak og ikke er redd for tunge løft om det er behov
 • Kan jobbe ulike vakter 
 • Ansvarsbevisst


I denne stillingen får du mulighet til å jobbe i team. Det medfører at alle er avhengig av at hver og en gjør den jobben man skal. Det kan forekomme noen tunge løft, derfor er det viktig at du er forberedt på at dette er en del av hverdagen og trives med fysisk arbeid. Videre er det viktig at man har en følelse av ansvar i forhold til jobben man gjør. Dette på grunn av helse, miljø og sikkerhet for deg og dine kollegaer. 


Vi tilbyr

 • God oppfølging av din konsulent
 • Forsikrings- og pensjonsordninger i Storebrand
 • Bedrifter med gode vilkår og et godt arbeidsmiljø
 • Lønn etter tariff
 • Bli en del av verdens største HR-selskap
 • Fleksible arbeidstider
 • Opplæring i bedrift


Virker dette interessant? Søk gjerne på stillingen!

legg ved CV og søknad, da har vi mulighet til å bli bedre kjent deg og dine ferdigheter. 

Registrer din profil på www.randstad.no, og søk på stillingen.


 

Om arbeidsgiver

Randstad er den globale markedslederen innen HR-service tjenester. Vi hjelper mennesker og virksomheter med å realisere sitt fulle potensial. Dette gjør vi ved å kombinere kraften i dagens teknologi med vår brennende interesse for mennesker. Dette kaller vi Human Forward.I 2019 hjalp vi mer enn to millioner kandidater med å finne en meningsfylt jobb hos en av våre 280 000 kunder. I tillegg ga vi opplæring til mer enn 350 000 mennesker. Randstad har en tilstedeværelse i 38 land over hele verden, og har en topp-tre markedsposisjon i halvparten av disse. I 2019 hadde Randstad i gjennomsnitt 38 280 egne ansatte og en omsetning på 23,7 mrd Euro. Randstad ble etablert i 1960 og har hovedkontor i Diemen i Nederland. Randstad N.V. er notert på NYSE Euronext. For mer informasjon, se www.randstad.com og www.randstad.no