produksjonsmedarbeider

camilla guttormsen, randstad
omfang
engasjement
søk nå

om stillingen

arbeidsgiver
Randstad AS
arbeidssted
bodø, nordland
kategori
Industri og produksjon
sektor
Privat
omfang
engasjement
stilling
Fulltid
kontakt
camilla guttormsen
telefon
+4792668093
e-post
camilla.guttormsen@randstad.no
søknadsfrist
Snarest
søk nå

stillingsbeskrivelse

Trives du med samarbeid og effektivitet i arbeidshverdagen?

Uansett om du er i begynnelsen av arbeidslivet eller har lang erfaring kan vi hjelpe deg videre i karrieren.
Visste du at det er mange fordeler ved å jobbe via et bemanningsbyrå?

Hvorfor vurdere oss?

Vi samarbeider med flere anerkjente og solide bedrifter som tilbyr grundig opplæring og hyggelige arbeidsmiljø. Vi i Randstad sikrer deg gode arbeidsforhold, muligheten til utvikling og læring, samt støtte gjennom en rådgiver. Ved hjelp av jevnlig oppfølging jobber vi for å sikre din trivsel og at du blir tatt godt imot i din nye jobb.

Gjennom likebehandlingsprinsippet vil vil også sørge for at du får den samme lønnen som om du ble direkte ansatt hos bedriften. Hos oss vil du være trygg og godt tatt vare på. Du kan få spennende erfaring, påfyll til CV og ikke minst to referanser gjennom den ene jobben. 

Er du den som trives med fysisk arbeid, det å bruke kroppen på jobb? Setter du pris på et flott kollegium og en meningsfull jobb? Alle er avhengig av den jobben som gjøres innen produksjon og du får muligheten til å komme inn i noen av landsdelens mest solide aktører. 

Er dette noe for deg?

Dette kan være den perfekte muligheten for deg som ønsker å komme ut i arbeidslivet, vil bygge CV, få relevant erfaring osv.

Vi ser gjerne at du har følgende:
  • fleksibilitet i forhold til arbeidstider
  • truckførerbevis er en fordel
  • behersker skandinavisk språk eller engelsk

Som vikar i Randstad blir du en del av verdens største HR- og rekrutteringsselskap og får oppfølging av dedikert konsulent.

Vi gleder oss til å motta din søknad og ta gjerne kontakt om du har spørsmål til stillingen.

Søknader vil bli behandlet fortløpende.

PS. Har du spørsmål rundt det å være utleid via et bemanningsbyrå, hvilke fordeler det har og hva du kan forvente av Randstad som arbeidsgiver? Det kan du lese mer om her.

Om arbeidsgiver

Randstad er den globale markedslederen innen HR-service tjenester. Vi hjelper mennesker og virksomheter med å realisere sitt fulle potensial. Dette gjør vi ved å kombinere kraften i dagens teknologi med vår brennende interesse for mennesker. Dette kaller vi Human Forward.I 2019 hjalp vi mer enn to millioner kandidater med å finne en meningsfylt jobb hos en av våre 280 000 kunder. I tillegg ga vi opplæring til mer enn 350 000 mennesker.Randstad har en tilstedeværelse i 38 land over hele verden, og har en topp-tre markedsposisjon i halvparten av disse. I 2019 hadde Randstad i gjennomsnitt 38 280 egne ansatte og en omsetning på 23,7 mrd Euro. Randstad ble etablert i 1960 og har hovedkontor i Diemen i Nederland. Randstad N.V. er notert på NYSE Euronext. For mer informasjon, se www.randstad.com og www.randstad.no