produksjonsmedarbeider

camilla guttormsen, randstad
omfang
engasjement
søk nå

om stillingen

arbeidsgiver
Randstad AS
arbeidssted
krokelvdalen, troms og finnmark
kategori
Industri og produksjon
sektor
Privat
omfang
engasjement
stilling
Deltid
kontakt
camilla guttormsen
telefon
+4792668093
e-post
camilla.guttormsen@randstad.no
søknadsfrist
Snarest
søk nå

stillingsbeskrivelse

Hei, du ja! Vi har deltidsjobb til deg!

Hvorfor vurdere oss?

Vi samarbeider med anerkjente, solide bedrifter som tilbyr grundig opplæring. Vi sikrer deg gode arbeidsforhold, muligheten til utvikling og læring, samt støtte gjennom en rådgiver. Med jevnlig oppfølging jobber vi for å sikre din trivsel og god mottakelse i din nye jobb.


Gjennom likebehandling vil vil også sørge for at du får den samme lønnen som om du ble direkte ansatt hos bedriften. Hos oss vil du være trygg og godt tatt vare på. Du kan få spennende erfaring, påfyll til CV og ikke minst to referanser gjennom den ene jobben. 


Som vikar i Randstad blir du en del av verdens største HR- og rekrutteringsselskap og får oppfølging av dedikert konsulent.


Dette er en fysisk og praktisk jobb som kan være et supert avbrekk fra studielivet, samtidig som du tjener penger. 

Det er perfekt for deg som ønsker en forutsigbar deltidsstilling. Bedriften produserer påsmurte baguetter, ferdiglagde salater og wraps med fokus på ferske grønnsaker. 
 

 • Produksjon: Faste vakter Mandag, Onsdag og Lørdag, Kl. 08 - 16. 
Vi ser etter deg som kan jobbe fast alle tre dagene. 


Er dette noe for deg?


Trives du med å:

 • kjenne at du bruker kroppen på jobb?
   
 • jobbe effektivt og raskt sammen med andre?
   
 • jobbe nøye for at produktet skal se fint ut for kundene?
   
 • være omringet av hyggelige mennesker der arbeidsmiljø settes høyt?


Da anbefaler vi virkelig å søke. Om du har spørsmål er det bare å slå av en uformell prat med Camilla på kontoret. Hun kan nås på tlf: 92668093.

Søknader vil bli behandlet fortløpende så her er det ingen tid å miste. 

PS. Har du spørsmål rundt det å være utleid via et bemanningsbyrå, hvilke fordeler det har og hva du kan forvente av Randstad som arbeidsgiver? Les om oss på randstad.no. Der finnes det også jobbsøkertips og maler for søknad/CV.


 

Om arbeidsgiver

Randstad er den globale markedslederen innen HR-service tjenester. Vi hjelper mennesker og virksomheter med å realisere sitt fulle potensial. Dette gjør vi ved å kombinere kraften i dagens teknologi med vår brennende interesse for mennesker. Dette kaller vi Human Forward.I 2019 hjalp vi mer enn to millioner kandidater med å finne en meningsfylt jobb hos en av våre 280 000 kunder. I tillegg ga vi opplæring til mer enn 350 000 mennesker. Randstad har en tilstedeværelse i 38 land over hele verden, og har en topp-tre markedsposisjon i halvparten av disse. I 2019 hadde Randstad i gjennomsnitt 38 280 egne ansatte og en omsetning på 23,7 mrd Euro. Randstad ble etablert i 1960 og har hovedkontor i Diemen i Nederland. Randstad N.V. er notert på NYSE Euronext. For mer informasjon, se www.randstad.com og www.randstad.no