prosessoperatør

anne borgaas, randstad
omfang
konsulent
søk nå

om stillingen

arbeidsgiver
Randstad AS
arbeidssted
hærland, viken
kategori
Industri og produksjon
sektor
Privat
omfang
konsulent
stilling
Fulltid
kontakt
anne borgaas
telefon
+4740021461
e-post
anne.borgaas@randstad.no
søknadsfrist
Snarest
søk nå

stillingsbeskrivelse

Vi søker dyktig prosessoperatør til nytenkende og bærekraftig bedrift

For vår kunde Bioco AS på Hærland søker vi etter en dyktig prosessoperatør.

Arbeidsoppgaver:

  • Kontrollrom oppgaver
  • Vedlikehold
  • Renhold
  • Ferdigstilling og utskiping av produkt

Kvalifikasjoner og personlige egenskaper:

  • Relevant utdannelse
  • Erfaring som prosessoperatør, gjerne fra næringsmiddelindustrien
  • Truckførerbevis
  • Teknisk anlagt og interesse for faget
  • Positiv og samarbeidsvillig

Du må kunne jobbe dag, kveld, og natt. Det er også nødvendig med førerkort og tilgang på bil, da det fungerer dårlig med offentlig transport.

Stillingen gjelder et lengre vikariat, men kan ha mulighet for ansettelse ved videre vekst.

Dette er en spennende stilling hvor man er med på å bygge en ny og bærekraftig prosess som er viktig for norsk landbruk. Vi gleder oss til å treffe deg!

Intervjuer skjer fortløpende. Oppstart etter avtale.

Om arbeidsgiver

Felleskjøpet og Nortura gikk sammen om å utvikle og implementere en ny bioraffineriprosess som et bidrag til et mer bærekraftig landbruk. Bioco er resultatet av denne fellessatsingen.Bioco er et bioteknologi- og bioraffineringsselskap lokalisert på Hærland, Norge. Selskapet er et resultat av betydelige investeringer i forskning og utvikling av en ny prosess for et mer bærekraftig landbruk. Bioco er den første som tar i bruk kontinuerlig enzymatisk hydrolyse i rør for foredling av fjørfe-råstoff.Bioco er et bioraffinerings-anlegg på Hærland i Indre Østfold i Norge. Anleggets prosesslinje er den første, og så langt kjent eneste prosesslinje for kontinuerlig enzymatisk hydrolyse i rør som er etablert i kjøttindustrien.En betydelig investering i forskning og innovasjon gjennom mange år har resultert i utvikling og implementering av denne bioteknologiske prosessen i kjøttindustrien. Biocos eiere har stor tro på denne prosessen, og støtte fra Innovasjon Norge har vært avgjørende for å lykkes med etableringen av Bioco.Prosesslinjen på Bioco har en stor grad av automatisering, og kan styres av en enkelt operatør. I dag er det syv personer som holder prosessen ved Bioco i gang og produserer fjørfeproteiner, peptider og oljer av spesiell høy kvalitet, og med ettertraktede egenskaper i mange anvendelser.