prosjektutvikler

beate jørgensen, randstad
omfang
fast
søk nå

om stillingen

arbeidsgiver
Trysilhus Flerfamilie AS
arbeidssted
drammen, viken
kategori
Håndverkstjenester
sektor
Privat
omfang
fast
stilling
Fulltid
kontakt
beate jørgensen
telefon
+4740021492
e-post
beate.jorgensen@randstad.no
søknadsfrist
14.11.2021
søk nå

stillingsbeskrivelse

Har du lyst til å jobbe som prosjektutvikler i Trysilhus og skape gode bomiljøer for folk flest?

De har nå behov for en dyktig prosjektutvikler som kan løfte deres boligprosjekter fra akkvisisjon frem til og med overlevering. De ser nå etter ny prosjektutvikler med bakgrunn i vekst og utvidelse av områder i selskapet. Det som skiller Trysilhus fra andre boligbyggere er at de bygger konseptuelt, er tro mot konseptet og har fokus på kontinuerlig flyt og effektivisering av prosesser.

De har en stor tomtebank og ønsker å finne deg som har faglig tyngde og drives av å skape gode, lønnsomme resultater sammen med andre. Din kommersielle teft og evne til å se muligheter er viktige egenskaper å ha med seg i tillegg til din faglige kompetanse. prosjektutvikler hos oss vil du bli en del av et kompetent fagmiljø og vil jobbe tett sammen med ditt utbyggerteam som består av representanter fra både byggherre og egen entreprenør.

Du vil jobbe tverrfaglig med flere prosjektutviklere og ha jevnlig støtte fra faglig leder prosjektutvikling. Du vil jobbe sammen med egen selger, produksjonsleder og kundeansvarlig i prosjektene du har ansvar for. Det er stor takhøyde og de ansatte har en genuin interesse for å hjelpe hverandre og gjøre hverandre gode. Trysilhus har en omfattende prosjektportefølje som dekker de fleste geografiske markedsområdene på det sentrale Østlandsområdet.

Prosjektutviklers base vil være i våre flotte lokaler på Union Brygge i Drammen.

 

Stillingsoppgaver: 

Som prosjektutvikler hos oss vil du få byggherreansvaret for utvikling (regulering) og gjennomføring av boligprosjekter innenfor området som tidligere omfattet Buskerud fylke. I første omgang vil hovedfokus for prosjektutvikler være akkvisisjon og regulering for å sikre en stabil tomtebank i et nyetablert selskap innen konsernet.

 

Overordnende ansvarsområder:

 • Lede prosjektene i alle faser
 • Lede eller bidra i planprosesser/utvikling av tomter i tomtebanken
 • Akkvisisjon som sikrer kontinuerlig boligproduksjon i din region
 • Oppfølging og prosjekteringsledelse i regulerings- og tidligfase av prosjektet
 • Prosjektenes økonomioppfølging og rapportering av denne til utbyggerselskapets styre
 • Fremdriftsansvar for prosjektene og rapportering av dette inn i utbyggerselskapets styre
 • Byggherrens representant for å ivareta byggherreforskriften

Ønsket kompetanse:
 • Min. 3 års ingeniørhøgskole, byggfaglig- eller arkitektbakgrunn
 • Erfaring kan kompensere for formell kompetanse
 • 3-5 års relevant erfaring fra prosjektledelse og/eller prosjekteringsledelse
 • Gode kunnskaper og erfaring fra arbeid med reguleringsplaner/planprosesser
 • God bransjekunnskap, forståelse og erfaring med bruk av PBL, TEK og NS-systemet
 • God økonomisk forståelse og interesse
 

Egenskaper som vektlegges:

 • Liker utfordringer, finner løsninger og tar ansvar for å utvikle egen prosjektportefølje
 • Du er trygg og samhandler godt med interne og eksterne relasjoner
 • Er engasjert, tar initiativ og jobber strukturert
 • Har kommersiell teft
 • God på skriftlig og muntlig kommunikasjon, er god på presentasjoner og har evnen til å påvirke

 

Vi tilbyr deg en spennende stilling i et godt og kompetent fagmiljø med gode muligheter for egenutvikling. Med stillingen følger en konkurransedyktig lønnspakke for den rette kandidaten. Selskapet tilbyr også muligheter for en aksjekjøpsordning.
Du vil ha noe utvidet ferie og tilgang til firmahytte. Selskapet har god pensjonsordning og helseforsikring. Arbeidssted vil være i flotte lokaler på Union Brygge sentralt i Drammen.

 

Vi ønsker oss mye og forstår at du kanskje ikke kan krysse av på alle punktene, men likevel ønsker å søke, da du trigges av muligheten til å få være med på en reise med dette spennende selskapet.

 

Alle søkere vil få svar og blir kontaktet fortløpende. Alle søknader behandles konfidensielt.


Har du spørsmål om stillingen kan du kontakte Senior Advisor i Randstad: Beate Hæhre Jørgensen på 400 21 492 eller beate.jorgensen@randstad.no

Om arbeidsgiver

Alle vi som jobber i Trysilhus går på jobb hver dag for å skape boglede for våre kunder. Vi har utviklet boligkonsepter som bidrar til å realisere boligdrømmer, og nesten hver eneste dag flytter noen inn i en bolig fra Trysilhus.Selskapet ble grunnlagt i Trysil i 1993. Det er mange år siden vi holdt til i Trysil, nå har vi vårt hovedkontor i Drammen. Navnet har vi beholdt fordi det gir assosiasjoner til vår opprinnelse og er blitt en betegnelse på den boligtypen vi har bygget mest av. Det startet med et konsept for leiligheter i såkalt småhusbebyggelse eller flermannsboliger i tun, og disse leilighetene er fortsatt svært populære. I tillegg bygger vi leilighetsblokker, eneboliger og eneboliger i kjede.I 2020 vant Trysilhus prisen for Norges boligaktør med de mest fornøyde kundene.