psykiater

tonje waldemarsen, randstad
omfang
vikariat
søk nå

om stillingen

arbeidsgiver
Randstad Care AS
arbeidssted
oslo
kategori
Helse
sektor
Privat
omfang
vikariat
kontakt
tonje waldemarsen
telefon
+4795118168
e-post
tonje.waldemarsen@randstad.no
søknadsfrist
Søknader behandles fortløpende
søk nå

stillingsbeskrivelse

Psykiater og interessert i å teste ut vikar-livet?


Jobben skal passe inn i livet - livet skal ikke tilpasses jobben.
Vil du lære noe nytt, og kanskje også lære bort det du kan? Jobbe fullt eller redusert? Kombinere med privatpraksis eller sakkyndigarbeid?
Vil du sette deg inn i en ny behandlingsform, se et nytt sted, bygge CV eller møte nye fagfolk? Eller er du bare ikke klar for å gå av med pensjon enda?
De ulike motivasjonene for å jobbe som vikar er akkurat som mulighetene; mange!

Å jobbe som legespesialist via Randstad Care muliggjør fleksibilitet, og gir deg spillerom til å bruke arbeidstiden på det du virkelig liker å jobbe med. Videre skal du alltid føle at du er en del av et fagmiljø som strekker seg etter å yte det beste i møte med både kolleger og pasienter.

Vi har rammeavtale med alle helseforetakene i Norge, og hjelper deg gjerne med å finne oppdrag som kan gi både deg og oppdragsgiver det beste utbyttet av arbeidet du legger ned. 

 

Lønn

Et av våre mål er at vi alltid skal kunne tilby våre kandidater konkurransedyktige betingelser. Lønn avtales i henhold til oppdrag, og vil avhenge av oppdragets varighet og lokalisasjon. Du bestemmer selv om du vil være ansatt i Randstad Care, eller om du vil jobbe for oss via ditt enkeltmannsforetak eller aksjeselskap. Vi tilbyr naturligvis pensjonsavtale, og gode forsikringsordninger.

 

Reise og opphold

Er du ansatt hos oss og skal ut i oppdrag, besørger vi reise og bolig når du må jobbe borte fra hjemmet. Du får billetter og informasjon om bolig i god tid før oppdraget starter - og vi er klare til å hjelpe deg dersom det skulle dukke opp utfordringer underveis.

 

Kurs og kompetanseheving

Sammen med din kontaktperson kan du legge en plan for kursing og kompetanseheving basert på dine ønsker, og kompetansebehovet vi registrerer hos helseforetakene.
Vi startet nylig å arrangere fagkvelder for våre psykiatere; den første satt fokus på hvordan du som behandler kan bidra til at pasienter med gjentatte innleggelser i psykisk helsevern får adekvat hjelp i akuttsituasjoner. Her viste vi blant annet hvordan du kan registrere kriseplaner eller annen kritisk informasjon i pasientens kjernejournal - på en slik måte at denne informasjonen blir tilgjengelig for AMK - og dermed sørger for at alle involverte instanser gir pasienten hjelp basert på nødvendig og oppdatert informasjon. Med 185 påmeldte, forstod vi at dette var populært for våre vikarer - og er du interessert i det, sender vi deg gjerne opptaket.
Har du forslag til andre aktuelle tematikker å ta opp på fagkvelder, eller har du lyst til å bidra? Vi tar gjerne imot dine innspill.

 

Hva forventer vi av deg som kandidat?

Vi legger mye stolthet i å tilby helseforetakene rett kompetanse til rett tid. Det krever mye av både oss og deg. Som vikar hos oss forventer vi at du:

  • Representerer oss og våre verdier på en god måte
  • At du jobber selvstendig og kan faget ditt
  • At du så langt det lar seg gjøre bidrar både personlig og faglig der du kan
  • Tar kontakt om du har noen spørsmål, slik at vi sammen kan løse situasjoner som oppstår underveis i oppdraget
     

Til gjengjeld skal vi sørge for at du trives og at du får de utviklingsmulighetene og fleksibiliteten du ønsker. Du vil få én kontaktperson her hos oss - som selv har lang erfaring med klinisk arbeid i psykisk helsevern - og oppfølging på dine premisser.Vi har ledige oppdrag over hele landet - og vi blir veldig glade om du tar kontakt for en prat om muligheter, rammer og betingelser. 

Om arbeidsgiver

Randstad Care leier ut sykepleiere, leger og annet helsepersonell til helsevesenet, både det offentlige og det private, over hele Norge. Selskapet har en av landets største bemanningsavtaler med alle sykehusene i landet. Vi er leverandør nummer en i Helse Nord, Helse Midt-Norge, Helse Vest og har en ledende plassering i Helse Sør-Øst.Randstad Care er en en del av Randstad, som er verdens største selskap innen bemanning og rekruttering. Selskapet er til stede i 38 land over hele verden, og har en topp-tre markedsposisjon i halvparten av disse. Randstad er børsnotert.For mer informasjon, se www.randstad.com og www.randstad.no