radiolog

kjersti zahlin, randstad
omfang
vikariat
søk nå

om stillingen

arbeidsgiver
Randstad Care AS
arbeidssted
oslo
kategori
Helse
sektor
Offentlig
omfang
vikariat
kontakt
kjersti zahlin
telefon
+4798842937
e-post
kjersti.zahlin@randstad.no
søknadsfrist
Søknader behandles fortløpende
søk nå

stillingsbeskrivelse

Ønsker du nye utfordringer og erfaringer som radiolog?

Vil du lære noe nytt? Jobbe fullt eller redusert? Se et nytt sted? Bygge CV? 

Vi ser hele tiden etter spesialister i radiologi som vil ut til de ulike sykehusene i Norge og bidra med sin kompetanse. Våre oppdragsgivere krever ulik radiologikompetanse, og vi ønsker å finne det oppdraget som passer deg. Vi har oppdrag innen alle deler av radiologifaget, og oppdragene våre varierer i varighet - alt fra en uke til et halvt år.

Å jobbe via Randstad Care muliggjør fleksibilitet, både privat og i arbeidstiden. Vi hjelper deg gjerne med å finne oppdrag som kan gi både deg og oppdragsgiver det beste utbyttet av arbeidet du legger ned. 
 

Lønn

Et av våre mål er at vi alltid skal kunne tilby våre kandidater konkurransedyktige betingelser. Du bestemmer selv om du vil være ansatt i Randstad Care, eller om du vil jobbe for oss via ditt enkeltmannsforetak eller aksjeselskap. Vi tilbyr naturligvis pensjonsavtale, og gode forsikringsordninger.
 

Reise og opphold

Er du ansatt hos oss og skal ut i oppdrag, dekker vi reise og bolig når du må jobbe borte fra hjemmet. Du får billetter og informasjon om bolig i god tid før oppdraget starter - og vi er klare til å hjelpe deg dersom det skulle dukke opp utfordringer underveis.
 

Hva forventer vi av deg som kandidat? 

  • At du jobber selvstendig og kan faget ditt
  • At du så langt det lar seg gjøre bidrar både personlig og faglig der du kan
  • Tar kontakt om du har noen spørsmål, slik at vi sammen kan løse situasjoner som oppstår underveis i oppdraget

Til gjengjeld skal vi sørge for at du trives, og at du får fleksibiliteten du ønsker. Du vil få én kontaktperson her hos oss - og oppfølging på dine premisser.
 

Oversikt over våre ledige oppdrag:

Vi har ledige oppdrag over hele landet - og vi blir veldig glade om du tar kontakt for en prat om muligheter, rammer og betingelser. Vi har samlet alle våre oppdrag som radiolog på vår hjemmeside som er lenket i denne annonsen.

 

Om arbeidsgiver

Randstad Care leier ut sykepleiere, leger og annet helsepersonell til helsevesenet, både det offentlige og det private, over hele Norge. Selskapet har en av landets største bemanningsavtaler med alle sykehusene i landet. Vi er leverandør nummer en i Helse Nord, Helse Midt-Norge, Helse Vest og har en ledende plassering i Helse Sør-Øst.Randstad Care er en en del av Randstad, som er verdens største selskap innen bemanning og rekruttering. Selskapet er til stede i 38 land over hele verden, og har en topp-tre markedsposisjon i halvparten av disse. Randstad er børsnotert.For mer informasjon, se www.randstad.com og www.randstad.no