relasjonsalg

henriette austnes, randstad
omfang
interim
søk nå

om stillingen

arbeidsgiver
Randstad AS
arbeidssted
larvik, vestfold og telemark
kategori
Salg
sektor
Privat
omfang
interim
stilling
Fulltid
kontakt
henriette austnes
telefon
+4740021430
e-post
henriette.austnes@randstad.no
søknadsfrist
30.08.2021
søk nå

stillingsbeskrivelse

Randstad søker deg som elsker salg og er relasjonorientert.

Vi søker etter deg som vil bli en del av vårt vinnerlag!


Om jobben

Vi har ambisiøse mål og skal ansette flere i både faste stillinger og engasjement for vår kunde i hele Norge.

Våre nye kollegaer skal drive med oppsøkende salg og rådgivning til eksisterende kunder i SMB markedet via telefon og digitale kanaler. Vi har fokus på kundeservice, den perfekte kundeopplevelsen, tillit, samspill og utvikling.


Skap utviklingen, vis tillit og ta ansvar

For å lykkes i denne jobben må du være entusiastisk og har masse energi, er god til å etablere kontakt med bedriftskunder og har et ønske om å levere på høyeste nivå. Du er en god forhandler og er dyktig på å formidle og avdekke reelle behov hos kunden. Du er en målrettet relasjonsbygger, og har stor gjennomføringsevne med et sterkt ønske om å lykkes.

Brenner du for salg og service og har ambisjoner om en karriere innen pensjon og forsikring,kan dette være jobben for deg!


Din kompetanse

Du liker salg og er relasjonsorientert som har høye individuelle mål. Du motiveres av høy aktivitet, har god arbeidsstruktur. Du jobber målrettet for å levere de resultater som forventes. Du har 3 års tilleggsutdannelse utover videregående skole og kan dokumentere gode salgsresultater. Lengre relevant arbeidserfaring fra salg og rådgivning kan oppveie for manglende studier.
 


Hvis du kjenner deg selv igjen i mye av dette, er du godt på vei til å bli vår nye kollega.

Om arbeidsgiver

Randstad er den globale markedslederen innen HR-service tjenester. Vi hjelper mennesker og virksomheter med å realisere sitt fulle potensial. Dette gjør vi ved å kombinere kraften i dagens teknologi med vår brennende interesse for mennesker. Dette kaller vi Human Forward.I 2019 hjalp vi mer enn to millioner kandidater med å finne en meningsfylt jobb hos en av våre 280 000 kunder. I tillegg ga vi opplæring til mer enn 350 000 mennesker. Randstad har en tilstedeværelse i 38 land over hele verden, og har en topp-tre markedsposisjon i halvparten av disse. I 2019 hadde Randstad i gjennomsnitt 38 280 egne ansatte og en omsetning på 23,7 mrd Euro. Randstad ble etablert i 1960 og har hovedkontor i Diemen i Nederland. Randstad N.V. er notert på NYSE Euronext. For mer informasjon, se www.randstad.com og www.randstad.no