sales consultant

anne borgaas, randstad
omfang
fast
søk nå

om stillingen

arbeidsgiver
Dream Broker AS
arbeidssted
oslo
kategori
Salg
sektor
Privat
omfang
fast
stilling
Fulltid
kontakt
anne borgaas
telefon
+4740021461
e-post
anne.borgaas@randstad.no
søknadsfrist
Snarest
søk nå

stillingsbeskrivelse

Vil du være med å revolusjonere måten bedrifter kommuniserer?

Vi ser etter deg som søker en karriere innen salg og som ønsker å bli vår nye Sales Consultant i et ambisiøst miljø med høyt tempo. Den rette kandidaten vil ha meget gode utviklingsmuligheter i selskapet. Vi er i dag et lite kontor med solide vekstambisjoner. Er du typen som ønsker å være med å påvirke og bygge et kontor i et marked med store muligheter? Vi er allerede godt etablert i Norge, men ser etter deg som ønsker å være med på reisen for å gjøre oss til den ledende aktøren innen videokommunikasjon, også i Norge.

I Dream Broker vil du få muligheten til å delta i alle ledd av salgsprosessen, fra prospektering og cold-calling til presentasjon, forhandlinger, avtaleinngåelse og kundeoppfølging med mersalg. Din oppgave blir å selge til beslutningstakere på toppnivå i både privat og offentlig sektor.

Som person kjennetegner følgende deg:

 • Ambisiøs og resultatorientert
 • 0-5 år med salgserfaring
 • Høyere utdanning fra høyskole eller universitet
 • Sterk interesse for løsningsbasert salg mot bedrifter og høy grad av selvgåenhet
 • Kommuniserer godt både muntlig og skriftlig på både norsk og engelsk
 • Du er positiv, deler vår lidenskap for salg og digital innovasjon, har en sterk entreprenørånd, og ønsker å være en del av et ungt og ambisiøst miljø


Vi tilbyr deg:

 • En sjanse til å bli en del av en begynnende global suksesshistorie, nå som Dream Broker har over 150 ansatte og er på vei ut i Europa.
 • Muligheten til å utfordre deg selv gjennom varierte og allsidige arbeidsoppgaver i en meget dynamisk organisasjon.
 • Et ambisiøst miljø med svært dyktige medarbeidere. Den rette kandidaten kan få muligheten til internasjonal karriere i Dream Broker.
 • Muligheten for kommersiell utvikling, og vi ser også etter deg som kan ta ansvar og gå inn i ledende posisjoner i Dream Broker.
 • Konkurransedyktige betingelser for den rette personen.

Din arbeidsplass vil være sentralt i Oslo.

Om arbeidsgiver

Dream Broker er et nordisk programvareselskap. Vi tilbyr en skybasert programvare for å lage, redigere, administrere, dele og analysere video. Vår visjon er å revolusjonere måten bedrifter kommuniserer på. Dream Broker har i dag 1000 forretningskunder og mer enn 150 ansatte i Norden. Vi er markedsleder, med fokus på global ekspansjon via Sentral- og Vest-Europa. Hovedkontoret vårt ligger i Helsinki. Vi har lokale kontor i Oslo, Stockholm, København, Berlin, Frankfurt, Haag og Amsterdam.