salgsleder og distriktsansvarlig 4knits

beate jørgensen, randstad
omfang
fast
søk nå

om stillingen

arbeidsgiver
4knits AS
arbeidssted
fornebu, oslo
kategori
Varehandel
sektor
Privat
omfang
fast
stilling
Fulltid
kontakt
beate jørgensen
telefon
+4740021492
e-post
beate.jorgensen@randstad.no
søknadsfrist
11.10.2021
søk nå

stillingsbeskrivelse

Vil du være med å bygge vår historie videre som vår salgsleder og distriktsansvarlig for Oslo og omegn?

Vårt mantra er #madewell og dette betyr at våre klær er laget med omtanke, i beste kvalitet, av fantastisk flinke mennesker som legger kjærlighet i hvert plagg. Vi sier #gratitude fordi vi er takknemlige for jobben som blir lagt bak hvert plagg, og vi setter pris på hver og en som bidrar til Close to My Heart.

 

Close to My Heart er i kraftig vekst og søker med dette en engasjert salgsleder for vårt nyetablerte salgsteam. Du vil i tillegg ha operativt salgsansvar for Oslo og omegn og sitte i vår ledergruppe og jobbe tett sammen med daglig leder og vår E-commerce Manager.

 

Vi søker deg som har et brennende ønske om å oppnå resultater og lede ditt salgsteam på en målrettet og motiverende måte. Du kan med hånden på hjerte si at du er en god leder med lidenskap for salg og personalledelse.  Dine evner innen forhandlinger med eksisterende og nye leverandører er viktige for vår vekst i Norge og bidra til at selskapet når sine ambisiøse mål. Du vil være en sparringpartner og ha en viktig rolle i strategiske valg og utvikle våre kolleksjoner sammen med resten av teamet.

 

Du har øye for detaljer og tenker kundens beste i kombinasjon med langsiktig merkevarebygging. Din kommersielle tankegang satt sammen med din estetiske sans for hva som er vakkert, vil gi våre kunder den beste kundeopplevelse. Du vil være en del av et solid selskap med store vekstambisjoner og potensiale med gode muligheter for personlig utvikling. Stillingen er spennende og utfordrende der det er stor grad av fleksibilitet. Din kontorplass vil være i våre lokaler som er en del av Norwegian Fashion Center, med stort showroom/kontor på Fornebu.


Oppgaver og ansvar i stillingen:

 • Daglig salgsledelse og resultatansvar for eget distrikt og salgsteamet i Norge
 • Selge inn våre kolleksjoner i ditt distrikt til eksisterende kunder og forhandle frem nye leverandøravtaler med nye kunder
 • Produktutvikling i samarbeid med eier og designer
 • Kundeservice B2B og koordinering av lager
 • Etablering av brand stores
 • Rekruttering og personalledelse.
 • Planlegging av strategi i samarbeid med ledergruppa

Ønskede kvalifikasjoner og erfaring:

 • Du er vant til å jobbe langsiktig og strategisk og suveren til å legge planer
 • Du er strategisk og analytisk
 • Du har økonomisk forståelse og kommersiell teft
 • Har god formidlingsevne og evne til å begeistre og motivere teamet ditt
 • Har ledererfaring og gode salgsresultater å vise til
 • Er du i samme bransje er det et pluss, men ikke et krav
 • Er selvstendig og selvgående 
 • Du er pro-aktiv og liker høyt arbeidstempo
 • Har gode datakunnskaper, og erfaring med CRM-systemer
 • Behersker både norsk og engelsk flytende, skriftlig og muntlig
 • Gyldig førerkort og disponerer egen bil
 

Vi vil høre fra deg som kjenner at dette er den helt riktige plass for deg!

 

Vi tilbyr deg en spennende mulighet i et selskap i vekst. Vi tilbyr deg å være med på å utvikle produkter du kan være stolt av sammen med gode kolleger og en inspirerende og ambisiøs leder. Med stillingen følger en konkurransedyktig lønnspakke for den rette kandidaten, som vil være fast lønn pluss provisjon.

 

Søknadsfrist 11. oktober 2021.


Link til historien bak “Close to My Heart”

https://closetomyheart.no/blogs/inspirasjon/hvorfor-nepal

 

Alle søkere vil få svar og blir kontaktet fortløpende. Alle søknader behandles konfidensielt.

 

Har du spørsmål om stillingen kan du kontakte Senior Advisor i Randstad: Beate Hæhre Jørgensen på 400 21 492 eller beate.jorgensen@randstad.no


 

Om arbeidsgiver

Randstad er den globale markedslederen innen HR-service tjenester. Vi hjelper mennesker og virksomheter med å realisere sitt fulle potensial. Dette gjør vi ved å kombinere kraften i dagens teknologi med vår brennende interesse for mennesker. Dette kaller vi Human Forward.I 2019 hjalp vi mer enn to millioner kandidater med å finne en meningsfylt jobb hos en av våre 280 000 kunder. I tillegg ga vi opplæring til mer enn 350 000 mennesker. Randstad har en tilstedeværelse i 38 land over hele verden, og har en topp-tre markedsposisjon i halvparten av disse. I 2019 hadde Randstad i gjennomsnitt 38 280 egne ansatte og en omsetning på 23,7 mrd Euro. Randstad ble etablert i 1960 og har hovedkontor i Diemen i Nederland. Randstad N.V. er notert på NYSE Euronext. For mer informasjon, se www.randstad.com og www.randstad.no