selger

kine grimstad, randstad
omfang
konsulent
søk nå

om stillingen

arbeidsgiver
Randstad AS
arbeidssted
bergen, vestland
kategori
Salg
sektor
Privat
omfang
konsulent
stilling
Fulltid
kontakt
kine grimstad
telefon
+4747512714
e-post
kine.grimstad@randstad.no
søknadsfrist
snarest
søk nå

stillingsbeskrivelse

På vegne av vår kunde ønsker vi å komme i kontakt med gode selgere.

Vi har mange spennende kunder som Tryg, Frende Forsikring og Gjensidige som hele tiden er på jakt etter gode selgere, -kanskje en av de er din fremtidige arbeidsgiver?
Stillingene vi har er både av fast og midlertidig karakter og dekker flere faglige og geografiske områder.
Salgsstillingene vil primært være mot bedriftsmarkedet og vi har kun kunder som tilbyr fastlønn i tillegg til eventuell provisjon.

Vi ser etter personer som har et stort konkurranseinstinkt og kan vise til gode salgsresultater, og som har det lille ekstra. Du er en person som har stå-på vilje og brenner for salg, og med dine holdninger kan du være med på å løfte teamet ditt og kollegene dine til nye høyder.

Vi ser at det er en fordel hvis du har erfaring fra salgsbransjen og en bachelorgrad, men dette er ikke et must. Det er viktigere at du er målbevisst og har et stolt forhold til egne resultater slik at du hele tiden er motivert til å levere.

Lurer du på hvilke muligheter du har? Send oss en kortfattet søknad og forklar hva som motiverer deg for å jobbe med salg. Har du noen spørsmål så ta gjerne kontakt med Geeti Dadwal på mail: geeti.dadwal@randstad.no eller tlf: +4798819024