servicekontraktsansvarlig - miele professional

beate jørgensen, randstad
omfang
fast
søk nå

om stillingen

arbeidsgiver
Miele A/S
arbeidssted
nesbru, viken
kategori
Salg
sektor
Privat
omfang
fast
stilling
Fulltid
kontakt
beate jørgensen
telefon
+4740021492
e-post
beate.jorgensen@randstad.no
søknadsfrist
28.01.2022
søk nå

stillingsbeskrivelse

Vi ser etter deg som brenner for salg og har lyst til å jobbe med en sterk merkevare!

Miele AS ser nå etter en engasjert og initiativrik kandidat som vil få hovedansvar for salg av servicekontrakter til våre profesjonelle kunder, vedlikehold av eksisterende kontrakter og opprettholde gode relasjoner med våre kunder og partnere. Du vil få muligheten til å jobbe med en sterk merkevare i et ledende selskap på produkt og løsning, og som er kjent for markedets beste kvalitet. 


Hva kan vi tilby?
Vi tilbyr en spennende og selvstendig jobb i et solid selskap, som er kjent for kvalitet og for å være i forkant med teknologien. Du får opplæring og støtte fra et sterkt faglig team. Vi har gode CRM- og salgs/rapporteringsverktøy, samt gode støttefunksjoner i service business support (SBS). Vi tilbyr gode muligheter til både faglig og personlig utvikling, entusiastisk og inspirerende arbeidsmiljø, fleksibilitet, frihet under ansvar og mulighet til å påvirke egen arbeidshverdag. Stillingen byr på spennende og varierte arbeidsoppgaver, i et hyggelig arbeidsmiljø med kolleger som er opptatt av å hjelpe og støtte hverandre. 


Hva går jobben ut på?
Som servicekontraktsansvarlig vil din viktigste oppgave være å følge opp salg gjennom leads fra teknikere og selgere og booke møter. Samt kartlegge kundenes behov. I tillegg til å kalkulere og utforme anbud og tilbud på serviceavtaler. Du vil utvikle og planlegge optimal årlig gjennomgang av servicekontrakter.

Du trives ute i kundemøter og motiveres av en hektisk hverdag. Arbeidet er variert hvor deler av oppgavene er på Nesbru og ute i felt der du henter inspirasjon og deler kunnskap med resten av teamet vårt. Hovedkontor er på Nesbruveien 71, 1378 Nesbru.
 

Arbeids- og ansvarsoppgaver:

 • Tilbuds- og anbudsskriving
 • Oppnå budsjetterte salgs- og omsetningsmål for servicekontrakter
 • Sikre riktig utførelse av eksisterende servicekontrakter
 • Salg gjennom leads fra teknikere og selgere, samt anbud og oppsøkende salg/kundemøter
 • Kalkulering og utforming av tilbud
 • Engasjert i sales PRO teamet for å samarbeide og optimalisere gode løsninger i Miele PRO
 • Utvikle servicekontrakter, tilbud og markedsmateriell for relevant markedssegment
 • Planlegge, iverksette og vedlikehold av kontrakter, samt oppdatering av masterdata priser
 • Implementere nødvendige prosesser i Professional Sales, Service Business Support (SBS) and Field Service for å sikre optimalisering av kontrakter
 • Følge opp fakturering av kontrakter og målrettet arbeid for oppnåelse av budsjetter
 • Sikre korrekt rapportering til kunder og dokumentasjon av kontraktsarbeid


Hvem er du? 
Du bor på Østlandet, har førerkort og egen bil. Vi ser gjerne at du har lederegenskaper og et ønske om å utvikle deg og ta på deg ansvar. Vi ser etter deg som er resultatorientert og ikke gir deg før målene er nådd. Du er overbevist om at salg og kundebehandling handler om å være en god rådgiver og sparringspartner. Du er sterk på kommunikasjon og nettverksbygging og evner å møte forskjellig typer mennesker med troverdighet.

 

Ønskede kvalifikasjoner:

 • Ønskelig med utdanning fra Høyskole/Universitet innen salg, markedsføring, økonomisk varehandel eller lignende
 • Relevant erfaring kan kompensere for manglende utdanning
 • Minimum 1 års erfaring fra salg eller salgsledelse
 • Erfaring med anbudsprosesser er en fordel, men ikke et krav
 • Grunnleggende god IT-kompetanse
 • God skriftlig og muntlig fremstillingsevne, på norsk og engelsk 

Vi ønsker oss mye og forstår at du kanskje ikke kan krysse av på alle punktene, men likevel ønsker å søke, da du trigges av muligheten til å få være med på en reise med dette spennende selskapet. 

Vi oppfordrer nyutdannede til å søke!

 

Alle søkere vil få svar og blir kontaktet fortløpende. Alle søknader behandles konfidensielt. Har du spørsmål om stillingen kan du kontakte Senior Advisor i Randstad: Beate Hæhre Jørgensen på 400 21 492 eller beate.jorgensen@randstad.no

 

 


 

Om arbeidsgiver

Miele & Cie KG er et tysk familieselskap som leverer premium hvitevarer til privat bruk, samt profesjonelle produkter for vaskeri, oppvask, desinfeksjon og sterilisering (Miele Professional). Selskapets har siden oppstarten i 1899 arbeidet etter mottoet "Immer Besser".Miele er representert ved datterselskaper i nærmere 50 land og betjener et tilsvarende antall markeder med agenter. Globalt har selskapet over 22 000 ansatte og en omsetning på ca. 4,5 milliarder Euro.Miele har vært representert i Norge med eget datterselskap siden 1969. Miele AS har 125 ansatte og omsetter årlig for ca. 500 MNOK. Hovedkontoret er på Nesbru utenfor Oslo.